Werken bij Flynth

Vliegende start in accountancy bij Flynth Audit

Vliegende start in accountancy bij Flynth Audit
Gepubliceerd: 02-04-2021, laatst gewijzigd: 01-04-2021

Hoe doe je dat; werken, studeren én tijd voor jezelf vinden? Het wordt me vaak gevraagd. ‘Plannen!’ is dan mijn eerste reactie. Het scheelt ook veel dat ik werk bij een accountant- en adviesbureau met oog voor mensen. Zo betaalt Flynth mijn studie accountancy, en, minstens zo belangrijk, ze investeren in een gezonde werk-privé balans. 

Ik werk nu drie jaar bij Flynth als assistent accountant op de afdeling Audit. Tegelijkertijd zit ik in mijn derde jaar van de studie accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit. De afwisseling van werken en studeren is fijn. Het ene moment zit ik in de boeken en het andere moment werk ik op locatie bij een klant. Ik kan in heel veel verschillende keukens kijken en theorieën uit de boeken direct toepassen in de praktijk. 

Professioneel en persoonlijk 

Mijn eerste kennismaking met Flynth was op de bedrijvenmarkt van Nyenrode. Er was direct een klik. Het gesprek ging over de inhoud en tegelijkertijd was het gezellig. Dat gevoel werd bevestigd tijdens mijn sollicitatiegesprek. In tegenstelling tot andere kantoren, waarbij je tijdens het eerste gesprek meestal alleen de recruiter spreekt, zat ik bij Flynth meteen om tafel met de leidinggevende. De sfeer was prettig; professioneel maar ook persoonlijk. Nu weet ik dat deze gelijkwaardige benadering helemaal bij Flynth past. Zo gaan we hier met elkaar om. We werken met ambitieuze collega’s in een informele cultuur. 

Denken in oplossingen 

Het was even zoeken, toen ik drie jaar geleden aan de slag ging bij Flynth Audit en tegelijkertijd begon aan mijn studie. Voortvarend ging ik aan de slag. Overdag werken, vrijdags naar school,  
‘s avonds de boeken in en het weekend vrij. Maar al snel merkte ik dat ik dat niet vol kon houden. Na een dag werken had ik ook ontspanning nodig. Inmiddels heb ik een fijn ritme gevonden. Ik hou veel avonden vrij voor leuke dingen en spendeer een deel van mijn weekend aan de studie. Dat ritme bepaal ik zelf en Flynth biedt daar de ruimte voor. Ook als er bijvoorbeeld een tentamen op het laatste moment verplaatst wordt, komen we daar altijd uit. Bij Flynth denken we in oplossingen. 

Kijkje in de keuken

Bij Flynth Audit doe ik ervaring op bij veel verschillende bedrijven. Laatst werkte ik een week lang bij een zwembad bij mij in de stad, om de week daarop aan de slag te gaan bij een chocoladepastafabriek. Samen met het controleteam voer ik de jaarrekeningcontrole uit en ondertussen leer ik veel over de bedrijven en verschillende processen. Maar ook over belastingen en subsidies. Het leukste vind ik toch wel de mkb-klanten en dan vooral fabrieken en ondernemers in hart en nieren. Ik hou van hun mentaliteit en kom er graag over de vloer. Flynth Audit heeft veel klanten in het mkb, dus ook wat dat betreft zit ik hier helemaal op mijn plek.  

Flynth investeert in medewerkers

Een gezonde werk-privé balans is iets waar veel mensen naar zoeken, en terecht. Flynth heeft daar oog voor en zorgt goed voor haar medewerkers. Zo heb ik een leaseauto, een iPhone, laptop en een studiekostenregeling. Maar bovenal kan ik als studerende medewerker bij Flynth profiteren van de professionaliteit én de persoonlijke betrokkenheid. Flynth is namelijk geen “big 4”-kantoor, maar ook geen klein lokaal bureautje. We zitten er precies middenin. Ik kan een beroep doen op alle faciliteiten die ik wens, met kwalitatieve begeleiding en heel veel vakkennis binnen handbereik. Tegelijkertijd is de werksfeer collegiaal en gericht op teamwork. Dat is een mooie balans en maakt Flynth voor mij de perfecte plek om mijn carrière in de accountancy een vliegende start te geven.  

Delano Tolhuisen (1997) 
Assistent Accountant  
Flynth adviseurs en accountants 
Audit, vestiging Arnhem 

Heb jij ook interesse in een combinatie van werken en studeren bij Flynth? Meld je aan voor de digitale inhouse dag voor meer informatie. 

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777
 
Delano Tolhuisen Assistent Accountant Audit bij Flynth Delano Tolhuisen

delano.tolhuisen@flynth.nl