Webinar

Terugkijken webinar Prinsjesdag 2020: de samenvatting

Terugkijken webinar Prinsjesdag 2020: de samenvatting
Gepubliceerd: 18-09-2020, laatst gewijzigd: 02-05-2022

Heeft u vandaag ons Prinsjesdag Webinar voor ondernemers gemist? Geen probleem! Het webinar is onderstaand terug te kijken.  

Op vrijdag 18 september organiseerde Flynth een Webinar speciaal voor ondernemers. Een groot aantal ondernemers uit verschillende branches heeft ons webinar al live gevolgd! De miljoenennota en het belastingplan 2021 zijn doorgespit en besproken, evenals de extra noodmaatregelen voor ondernemers. Ook de stikstofmaatregelen kwamen aan bod. 

De highlights in het kort:

Sturen in de mist - Dagvoorzitter Margreeth Kloppenburg opende het webinar met het onderwerp ‘sturen in de mist’, hoe kun je op dit moment anticiperen op de toekomst?

De belangrijkste onderwerpen uit het koffertje - Senior Belastingadviseur Bea Boetje zag tijdens haar loopbaan al vele koffertjes voorbij komen en viste er ook dit jaar de belangrijkste onderwerpen uit voor ondernemers. Zo ging zij bijvoorbeeld in op de Vennootschapsbelasting, de Overdrachtsbelasting en diverse noodmaatregelen.
 
Voor werkgevers - Op welke overheidssteun kunnen werkgevers in de komende tijd rekenen? Adviseur Arbeidszaken Claudia de Ruiter ging in op de NOW 3.0 die eraan komt en vertelde meer over de omscholingsverplichting vanuit de werkgever.

Subsidiemaatregelen - Hoe groei ik als ondernemer duurzaam uit de crisis en hoe kan ik nu gebruik maken van het geld dat hiervoor vrij komt? Subsidieadviseur Kees Poortvliet ging in op de subsidiemaatregelen voor personeelsbehoud, innovatie en duurzaamheid.

Stikstof - Stefan van Summeren is manager en senior adviseur bedrijfslocatie bij Flynth - Rombou en volgt het stikstofdossier op de voet. De stikstofproblematiek werd expliciet benoemd in de troonrede. Stefan ging er verder op in. 

Heeft u na het bekijken van het Prinsjesdag Webinar vragen over uw eigen situatie en hoe u zich goed kunt voorbereiden op de toekomst? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw ondernemersvragen.

Neem contact op
Stuur een e-mail naar redactie@flynth.nl. Onze adviseurs staan paraat om u te helpen. 

Webinar Prinsjesdag 2020: de samenvatting

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen

Kees Poortvliet Subsidieadviseur bij Flynth Kees Poortvliet