Werken bij Flynth

Kansen signaleren en creëren bij Flynth

Kansen signaleren en creëren bij Flynth
Gepubliceerd: 30-09-2020, laatst gewijzigd: 23-11-2020

Een dik jaar geleden ging ik aan de slag als bedrijfsadviseur bij Flynth Ede. Ik kon direct van start met een goedgevulde klantenportefeuille en mocht tegelijkertijd op pad om Flynth nog beter op de kaart te zetten in de regio. Want netwerken, kansen signaleren en mensen verbinden; daar ligt mijn grootste kracht en passie.  

Mijn familie en vrienden zeggen weleens – half voor de grap - dat ze moe worden van mijn enthousiaste verhalen over werk. Maar ik hou nou eenmaal van mijn vak en praat er graag over. Sinds ik bij Flynth werk, is dit alleen maar versterkt.  

Ultieme match

Ik begon mijn carrière bij een klein administratiebureau waar ik veel over het administratieve vak en fiscale regelgeving heb geleerd. Na de HEAO ging ik aan de slag bij een accountantsbureau waar ik ruim 13 jaar heb gewerkt. Prachtig vond ik het, het enige nadeel was dat ik elke dag in de file stond naar mijn kantoor in Tiel. Na een tijd, ik had inmiddels kinderen, besloot ik dichter bij huis te gaan werken. Zo kwam ik terecht bij een accountantsbureau in mijn woonplaats Veenendaal. Ondanks de fijne collega's en klanten, begon het na een tijdje weer te kriebelen. Ik wilde meer het 'veld in', op zoek naar mooie kansen voor klanten en uitdagende klussen binnenhalen. Via mijn netwerk kwam ik ruim een jaar geleden in contact met Jan van Esveld, vestigingsdirecteur van Flynth Ede en dat bleek een perfecte match.  

Flynth heeft alle expertises in huis 

Flynth Ede is sterk geworteld in de regio en ik heb veel lokale mkb-klanten. Ik ben dan ook vaak op pad om klanten te bezoeken en te netwerken. Ik hou er van om met ondernemers - en collega’s - in gesprek te zijn over het vak en de uitdagingen. Ik zie overal kansen. Als bedrijfsadviseur verzorg ik natuurlijk de jaarrekeningen en aangiftes, maar ik ben ook een klankbord voor mijn klanten. Ik ben altijd op zoek naar manieren om nog meer uit een onderneming te halen of geld te besparen. Door kansen te signaleren, proactief te adviseren en ook door intern de juiste mensen te betrekken. Flynth is groot en heeft alle expertises in huis. Ik maak graag gebruik van de diepgaande kennis van collega-experts. Zo had ik laatst een afspraak met een klant die een groot deel van zijn vermogen al bij leven wil verdelen onder zijn kinderen. Voor zo’n meeting haal ik een financieel planner erbij en zorg ik dat de fiscalist op stand-by staat om aan te schuiven als dat nodig is. Die samenwerking met collega’s is heel prettig, we weten elkaar goed te vinden. En het belangrijkste: het levert de klant uiteindelijk het beste advies en resultaat op.  

Inzicht en advies  

Voor komende tijd zie ik nog een mooie kans voor Flynth en onze klanten om meer realtime inzicht te hebben in de administratie. Dan kunnen we beter zien waar de klant staat, krijgt hij zelf meer grip en zijn we in staat extra rendement te realiseren voor de ondernemer. Groeit je omzet explosief? Fantastisch, maar besef ook dat je dan flink meer belasting gaat betalen, dus laten we gelijk onderzoeken of het niet slim is om over te stappen naar een V.O.F of zelfs een B.V. (of twee). Gaan de zaken minder goed? Laten we dan kijken hoe we meer lucht kunnen creëren voor de komende maanden. Ik ben ervan overtuigd dat er altijd “knoppen” zijn waar je aan kunt draaien om de uitkomst positief te beïnvloeden. Door grip te hebben op de situatie en tijdig stil te staan bij dit soort vragen en antwoorden, kun je vervelende verrassingen achteraf voorkomen. En, misschien nog wel belangrijker, het maakt kansen beter zichtbaar. 

 

Geschreven door:

Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen

André Beumer Bedrijfsadviseur bij Flynth André Beumer