Nieuws

Gratis proefles Bedrijfskunde voor de Tuinbouw regio Noord- en Zuid Holland

Gepubliceerd: 10-10-2016, laatst gewijzigd: 23-11-2016

Maandag 14 november a.s. verzorgt HAS Hogeschool samen met Flynth adviseurs en accountants een gratis proefles Bedrijfskunde voor de Tuinbouw.
Het thema van de proefles is: ‘Strategisch ondernemen in een internationale tuinbouw sector’. De proefles geeft een goed beeld van de vernieuwde bedrijfsopleiding die start op 12 januari 2017. De opleiding gaat wederom van start na vier succesvolle uitvoeringen! Het is een complete bedrijfsopleiding speciaal gericht op ondernemers en bedrijfsleiders van bedrijven in de tuinbouwsector in Noord- en Zuid Holland. De opleiding is al vier jaar een co-creatie tussen HAS Hogeschool en Flynth adviseurs en accountants. Via colland.nl kunnen deelnemers in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Inhoud bedrijfsopleiding

De tuinbouwsector is ingrijpend veranderd en blijft veranderen; innovatie in productie, afzet of verwerking, samenwerking en internationalisering. Dit alles biedt ondernemers, maar ook bedrijfsleiders, een veelvoud aan bedrijfskundige uitdagingen. Deze uitdagingen vragen kennis en vaardigheden en stellen hogere eisen aan ondernemerschap. De opleiding bedrijfskunde voor de tuinbouw is ontwikkeld voor ondernemers en bedrijfsleiders die hun kennis willen vergroten en die hun competenties op het gebied van (internationaal) ondernemerschap en leiderschap willen verbeteren. Doel van de opleiding is om te inspireren en de deelnemer te versterken in hun ondernemerschap. De ambitie is dit te laten resulteren in nieuwe producten, processen en verdienmodellen. Het niveau is hoog, we verwachten van deelnemers minimaal werk – en denk niveau op hbo niveau. Afgelopen jaar is de opleiding door de cursisten gewaardeerd met cijfers die variëren van een 8,6 tot en met 9,2!

Waar en wanneer

De proefles vindt plaats op maandag 14 november van 18.15 tot 20.00 uur.
Locatie is Flynth adviseurs en accountants in Naaldwijk. Deelname is gratis. Aanmelden kan via de website van HAS Kennistransfer.

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 236 76 00

Theme picker

Frank Hollaar

Frank.Hollaar@flynth.nl