Werken bij Flynth

Genieten van het mooie leven in De Achterhoek

Genieten van het mooie leven in De Achterhoek
Gepubliceerd: 30-12-2020, laatst gewijzigd: 30-12-2020

Als echte Achterhoeker houd ik van landelijk wonen en het dorpse leven. Het is voor mij dan ook nooit aan de orde geweest om voor mijn werk naar een ander deel van Nederland te vertrekken.  

Als sinds mijn jeugd voetbal ik bij Spcl. Silvolde. Inmiddels woon ik alweer jaren in Westendorp – tussen Doetinchem en Varsseveld – maar nog steeds sta ik iedere zondag voor mijn oude clubje op het voetbalveld. Mijn hele leven ademt Achterhoek: ik ben in Silvolde geboren en getogen, ging er naar school en ben voor mijn studie aan de HAN vier jaar dagelijks met het OV naar Arnhem gegaan. Mijn vrouw is een Ulftse en we hebben een paar jaar geleden in Westendorp een prachtige hoekwoning gekocht. We kijken uit op het bos waarin we heerlijk kunnen wandelen en hardlopen. Ook zijn we hecht met onze buren. Mijn ouders wonen nog steeds in mijn geboortedorp Silvolde en ook mijn zussen wonen in de buurt. Heerlijk om mijn vrienden en familie allemaal zo dichtbij te hebben. 
 

Praktijkopleiding

Inmiddels werk ik alweer ruim 12 jaar bij Flynth en heb ik, voor ik bij Flynth in Groenlo neerstreek, bij Flynth in Winterswijk en Lichtenvoorde gewerkt. Ik zit in het staartje van mijn praktijkopleiding tot accountant, wat inhoudt dat ik vooral veel vlieguren maak op verschillende opdrachten en daarover verslagen schrijf. Daarmee bouw ik een dossier op waarover ik examen afleg. Als ik deze opleiding heb afgerond, kom ik in het landelijk register voor accountants te staan en word ik tekenbevoegd. Los van mijn functie als accountant i.o., ben ik als teamleider verantwoordelijk voor de aansturing en personeelszaken van mijn collega’s. Ons team is overigens zo ervaren en op elkaar ingespeeld, dat het grotendeels zelfsturend is.  
 

Kraamverlof 

Ik werk in een ontzettend fijn team, met warme en betrokken collega’s. Dat blijkt wel uit het feit dat ze me alle ruimte gaven om van de kraamtijd van allebei mijn dochters te genieten. Mijn jongste is net een maandje oud en ik heb twee weken lang vrij kunnen nemen om van ons kindje en alles daaromheen te genieten. Telefoon en mail uit, helemaal offline, heerlijk. Bij mijn oudste dochter, die nu ruim twee jaar oud is, heb ik ook een aantal weken vrijaf kunnen nemen. Het is zo veel waard om er die eerste weken helemaal voor je gezin te kunnen zijn. Mijn collega’s namen zo veel mogelijk zaken van mij over en dat is veelzeggend. We vormen een hecht team dat zaken van elkaar kan overpakken. We kennen elkaars klanten en kunnen iets van elkaar overnemen als het moet. Wij zijn flexibel en hebben samen veel kennis en expertise. Dat vind ik het mooie van Flynth: er is niet één persoon die alle wijsheid in pacht heeft, we weten dat we samen veel weten.  

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel:

Gerelateerde artikelen

Maarten Messing

Maarten.Messing@flynth.nl