Nieuws

Full Management Support sluit zich aan bij Flynth

Gepubliceerd: 15-02-2018, laatst gewijzigd: 09-01-2019

Arnhem/Breda, 15 februari 2018 Full Management Support  (FMS) in Breda en Rotterdam sluit zich aan bij Flynth adviseurs en accountants B.V. Nederlands’ grootste advies en - accountantsorganisatie voor het MKB versterkt hiermee haar positie in Zuid-Nederland.

“De aansluiting bij Flynth adviseurs en accountants is een welkome nieuwe stap”, aldus Wilfried Dam, oprichter van Full Management Support. “Er zijn meerdere redenen voor de aansluiting bij Flynth: “Schaalvergroting bijvoorbeeld. Niet meer zelf het wiel hoeven uitvinden in ICT, CRM, compliance en dergelijke bespaart capaciteit die we liever aan de klant besteden. Bovendien kunnen we met de slagkracht van Flynth sterker groeien en geïntegreerd specialistische diensten aanbieden die we niet in eigen huis hebben, zoals audit. Ons kantoor in Breda wordt bijvoorbeeld dé kartrekker voor de regio Midden en West-Brabant. Ons kantoor in Rotterdam gaat zorgen voor een nieuwe impuls in die regio. Daarnaast is ook gewoon de ‘klik’ belangrijk. De bedrijfsculturen passen bij elkaar: nuchter, persoonlijk, praktisch, betrokken.”

Bas Hidding, Voorzitter van Raad van Bestuur van Flynth is blij met de aansluiting van FMS: “Wilfried heeft met zijn team een prachtig kantoor opgebouwd met een unieke formule. Voor Flynth biedt de overname groeikansen in strategisch belangrijke regio’s en sectoren en verdere mogelijkheden om conform onze visie, ‘pal naast’ de ondernemer te staan. Ik kijk uit naar onze samenwerking”.

Voor FMS is de aansluiting bij Flynth een logische stap: “We hebben de afgelopen jaren flinke stappen gemaakt. Iedere ondernemer kan bij ons terecht voor accountancy, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Voor een succesvolle bedrijfsvoering zijn ook andere zaken minstens zo belangrijk. Daarom reikt onze dienstverlening verder. Zo hebben we een juridische afdeling en beschikken we over expertise op het gebied van aan assurance verwante opdrachten. Dat, gecombineerd met de expertise van ervaren accountants en fiscalisten, zorgt ervoor dat we onze klanten op vrijwel alle bedrijfsfronten kunnen ondersteunen.”

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Theme picker

Bas Hidding

bas.hidding@flynth.nl