nieuws

Flynth gaat agrariërs bijstaan met adviesverlening rondom toekomstbestendigheid

Flynth gaat agrariërs bijstaan met adviesverlening rondom toekomstbestendigheid
Gepubliceerd: 15-11-2021, laatst gewijzigd: 11-05-2022

Met onze agro campagne “Duurzaam Boeren” wil Flynth agrariërs informeren over de mogelijkheden rondom verduurzaming voor een toekomstbestendige onderneming. De sector bevindt zich in een turbulente periode waar voor veel bedrijven hun bestaansrecht niet zeker is. Flynth hoopt, door het delen van onze expertise over verduurzaming en mogelijkheden tot financiering en subsidie, agrariërs meer zekerheid te geven voor de toekomst.  

Realistisch advies op gebied van verduurzaming 

Het is belangrijker dan ooit voor de agrarische sector om stappen te maken naar een toekomstbestendige onderneming. Hierbij gaat het vooral om verduurzaming van de processen. Daarvoor zijn echter vaak investeringen nodig vanuit de agro ondernemer. Iets wat niet altijd realistisch is. Hiervoor wordt er met de klant gekeken naar financieringsmogelijkheden en subsidies.  

Flynth adviseert agrariërs op concrete duurzame bedrijfsontwikkelingen die ook realistisch zijn voor de ondernemer zelf. Dit kan onder andere in de vorm van energiebesparing (zonnepanelen, stalinrichting) of stikstofreductie. Ook kan het opstellen van duurzame plannen voor financiering via ons geregeld worden.  Op deze manier helpen wij met onze adviesverlening de agrariër op weg naar een toekomstbestendige onderneming.  

Multidisciplinair advies 

Onze Flynth adviseurs zorgen ervoor dat onze klanten multidisciplinair advies krijgen. Niet alleen bedrijfsadvies, maar ook op subsidiair, bouw- en fiscaal gebied worden klanten dus geadviseerd. Met de agro campagne “Duurzaam ondernemen” dit najaar hopen wij onze agro klanten duidelijkheid en richting te kunnen geven in deze onzekere tijden.  

Benieuwd naar meer informatie? Bekijk onze duurzaam ondernemen pagina en download de gratis tips! 

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen

Hans Scholte Senior Bedrijfsadviseur bij Flynth Hans Scholte