Persbericht

Flynth onderzoekt mogelijke overname van Accon avm

Gepubliceerd: 24-12-2021, laatst gewijzigd: 27-06-2022

Flynth Holding N.V. (“Flynth”) is in constructieve en exclusieve onderhandelingen met Accon avm groep B.V. (“Accon”) over een mogelijke overname van branchegenoot Accon avm. Voor Flynth past een mogelijke overname van Accon avm in haar strategie en ambities.

Flynth en Accon behoren alle twee tot de top 10 van de Nederlandse accountancy. Het karakter van de twee organisaties is grotendeels vergelijkbaar, terwijl de dienstverlening van Accon avm complementair is aan die van Flynth. Net als Flynth heeft Accon avm zijn oorsprong in de agrarische sector. Zowel Flynth als Accon avm werken primair voor ondernemers in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf, met een koppositie in de agrarische sector. Ook het landelijke netwerk van locaties in Nederland sluit goed op elkaar aan.

De mogelijke overname van Accon door Flynth is op dit moment in onderzoek en onderwerp van eerder genoemde onderhandelingen. Dit onderzoek en de onderhandelingen zullen naar verwachting  in het eerste kwartaal van 2022 zijn afgerond. Tot die tijd zullen hierover geen nadere mededelingen worden gedaan. 

Pers

Contactpersoon voor de pers: Ilse Harmelink, Directeur Marketing, Communicatie & Business Development, via (088) 236 88 66 of via pers@flynth.nl.

Over Flynth

Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien hen vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij, gericht op de toekomst. Flynth opereert nationaal en is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Onze diepgaande branchekennis leidt tot vernieuwende inzichten en praktisch perspectief. Flynth is er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Lees meer

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Bel: 088 236 8866
Ilse Harmelink Directeur Marketing, Communicatie & Business Dev. bij Flynth Ilse Harmelink