Flynth adviseurs en accountants verhuist naar nieuwe locatie in Arnhem

Gepubliceerd: 10-09-2021, laatst gewijzigd: 10-09-2021

Flynth verhuist in mei 2022 naar een nieuwe locatie. De adviseurs en accountants nemen dan hun intrek in het energiezuinige kantoorgebouw Rijnpoort aan de Groningensingel 1 in Arnhem. Bas Hidding, voorzitter van de raad van bestuur van Flynth: “Deze moderne locatie met centrale ligging in Arnhem geeft Flynth de ruimte voor ontmoetingen tussen onze medewerkers en klanten. Hier staat flexibel werken in een duurzame omgeving centraal.” De locatie is dan ook naast met de auto, goed bereikbaar met het OV én de fiets.

De coronatijd heeft ook bij Flynth gezorgd voor een nieuwe visie op werkplekinrichting. Bij Flynth werd er al snel volledig thuisgewerkt door de in totaal ruim 1600 medewerkers. Nog steeds is het devies om vooral thuis te werken, conform de oproep van de overheid. Hidding: “We zijn trots op onze medewerkers, die het thuiswerken snel hebben omarmd tijdens de pittige coronaperiode. Straks wordt thuiswerken bij ons afgewisseld met samenwerken op kantoor. Die ruimte en flexibiliteit willen we onze medewerkers bieden. Bovendien kunnen we op deze manier de kantooromgeving bij Flynth duurzaam inrichten. Want we werken volledig digitaal en gebruiken minder vierkante meters. Ook verkorten we onze reistijd en maken we minder kilometers. Dit past bij wie we als Flynth zijn”.

 

*ondertekening contract door Bas Hidding, voorzitter raad van bestuur Flynth adviseurs en accountants en Edwin Rijsterborgh, directeur Rijsterborgh Vastgoed.

Bereikbaarheid
De nieuwe locatie van Flynth in Arnhem is goed bereikbaar met het OV, ligt nabij de A325 en de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen. Er is ook voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Met de verhuizing naar de bovenste verdieping van het pand, worden bezoeker en medewerker getrakteerd op een prachtig uitzicht over de stad en de natuur die Arnhem te bieden heeft. Verhuurder van kantoorgebouw Rijnpoort is Fazantenhof Kantoren BV welke onderdeel is van Rijsterborgh Vastgoed BV.

Flynth heeft 50 locaties in Nederland, waarvan het hoofdkantoor in Arnhem staat. Flynth is in Arnhem nu nog gevestigd op bedrijventerrein IJsseloord II.

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Bel: 088 23 67 777
Bas Hidding Voorzitter Raad van Bestuur bij Flynth Bas Hidding