Nieuws

Coronavirus: maatregelen van Flynth adviseurs en accountants

Coronavirus: maatregelen van Flynth adviseurs en accountants
Gepubliceerd: 19-03-2020, laatst gewijzigd: 10-04-2020

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten staan bij ons voorop. Flynth heeft daarom vanaf 2 maart maatregelen getroffen om de kans op verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Inmiddels zijn er verscherpte maatregelen vanuit de overheid van kracht. Dit betekent dat Flynth ook maatregelen heeft getroffen die in ieder geval tot en met maandag 6 april gelden, maar onze dienstverlening aan u gaat gewoon door.

Onze dienstverlening aan u gaat door

Onze dienstverlening aan u gaat gewoon door. De meeste van onze medewerkers werken vanaf nu thuis. Onze kantoren zijn open, maar werken met een minimale bezetting. Dit is natuurlijk wat anders dan wat u van ons gewend bent en vraagt wellicht wat flexibiliteit van van u en van ons. Want voor zover dat mogelijk is betekent dit dat afspraken met klanten, sollicitanten en leveranciers telefonisch of via bijvoorbeeld een online oplossing (zoals Skype) plaatsvinden. Heeft u een afspraak op een van onze kantoren staan, dan wordt dit een telefonische of online afspraak. Afspraken worden alleen verzet als het echt niet anders kan. De richtlijnen gelden in ieder geval tot en met 6 april aanstaande.

Corona Helpdesk voor ondernemers

Nu de Nederlandse overheid de maatregelen aangescherpt heeft in de strijd tegen het nieuwe Coronavirus, kunt u als ondernemer voor lastige vragen komen te staan:

  • Moet u het loon doorbetalen voor medewerkers die niet op het werk kunnen komen?
  • Welke steun biedt de overheid als u tijdelijk minder werk hebt voor uw personeel?
  • Hoe moet ik omgaan met de belastingaangifte of aanslag?
  • Wat kunt u doen als uw bedrijf door alle maatregelen in financiële problemen komt?

Om deze en andere vragen voor u te beantwoorden, heeft Flynth een corona helpdesk opgezet. Onze Corona helpdesk staat van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur voor u klaar. Om vragen te beantwoorden en concrete adviezen te geven voor uw bedrijfssituatie. Bel ons op (088) 236 7350 of maak gebruik van het formulier op de webpagina.

Evenementen afgelast

Vanuit de overheid is al aangekondigd dat alle evenementen van meer dan 100 personen vanaf nu niet meer door kunnen gaan, maar ook om sociaal contact zoveel mogelijk te vermijden. Flynth heeft daarom beslist alle evenementen en klantbijeenkomsten af te gelasten, in ieder geval tot en met maandag 6 april aanstaande.

Overige informatie

  • Heeft u een afspraak gepland staan? U wordt door uw Flynth adviseur geïnformeerd over uw afspraak.
  • Heeft u aanvullende vragen over onze dienstverlening naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact op met uw Flynth adviseur. 
  • Heeft u vragen over uw bedrijfscontinuïteit dan kunt u naast uw Flynth adviseur ook contact opnemen met onze Corona Helpdesk voor ondernemers: (088) 236 7350.

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Theme picker

Ilse Harmelink

ilse.harmelink@flynth.nl