Werken bij Flynth

Leyla: Thuis bij Flynth

Leyla: Thuis bij Flynth
Gepubliceerd: 26-03-2021, laatst gewijzigd: 26-03-2021

 

Mijn werkdag start met een lekkere kop koffie terwijl ik mijn laptop opstart. Ik check mijn mail, stel een to do lijst op voor de dag en ga aan de slag. Tot zover verschilt mijn baan weinig van een willekeurige andere kantoorbaan. Wat maakt mijn werk dan zo bijzonder? En waarom ga ik nooit met frisse tegenzin aan het werk? 

Het antwoord is simpel, en misschien zelfs een beetje cliché: ik doe wat ik leuk vind. In mijn werk als belastingadviseur bij Flynth help ik ondernemers om hun zaken goed te regelen. Ik verzorg de fiscale aangiftes, maar denk ook mee over hun ondernemersstrategieën en hun privé-situatie. Testamentplanningen, pensioenen en bedrijfsopvolging, ik zie het allemaal voorbijkomen. 

Domme vragen bestaan niet

En minstens zo belangrijk; ik mag dit werk doen op een plek waar ik mij goed voel. Maar ‘je goed voelen’, wat houdt dat precies in? Voor mij betekent het dat ik me ergens op mijn gemak voel. Een plek waar je gewoon jezelf kan zijn, waar domme vragen niet bestaan en deuren voor elkaar openstaan. Bij Flynth krijg je de ruimte om iets op je eigen manier te doen en te ontdekken waar je goed in bent. En als je iets heel erg leuk vindt of een functie ambieert bij een andere afdeling, dan kun je daar samen sturing aangeven. 

Brede én specialistische kennis opdoen

Bij ons in Amstelveen hebben we één fiscaal team dat zich bezighoudt met alle soorten fiscaliteiten. Ideaal om te ontdekken wat bij je past. Na een tijdje weet je van alles wat, en daarna is er volop ruimte om verder de diepte in te gaan. Dit maakt je ook een goede adviseur voor de ondernemer, met brede én specialistische kennis. En voor meer kennis aan boord, schakel je een Flynth expert in die alles weet over een specifiek onderwerp. 

Uiteindelijk draait alles om balans

Mijn kers op de taart is de balans in werk en privé. Natuurlijk zet ik graag een tandje extra bij in drukke tijden. Overwerken om samen iets gedaan te krijgen, ja, overwerken om mijn positie te bepalen, nee dank je. En of dat nu op kantoor gebeurt of thuis nadat de afwas is weggewerkt, dat maakt niet uit. Wel de hoogste kwaliteit nastreven en het beste in medewerkers en ondernemers naar boven halen. Uiteindelijk draait het allemaal om die balans. 

Een overduidelijke match 

Bij mijn eerste kennismaking met Flynth, zo’n drie jaar geleden, was er gelijk een wederzijdse klik. Zo eentje die je niet direct  kunt duiden, maar die er wel overduidelijk is. Inmiddels weet ik precies waarom we een goede match zijn: Flynth heeft oog voor zaken én mensen. Dat vind ik een perfecte combinatie. En eerlijk is eerlijk; ook hier ligt mijn niet behaalde to-do lijstje me regelmatig aan te staren vanaf mijn bureau en is overwerken bij een keiharde deadline onvermijdelijk. Maar dat is niet erg; dat kun je allemaal hebben als je je ergens thuis voelt. 

Leyla van Loveren (1994) is belastingadviseur bij Flynth in Amstelveen.

Werken bij Flynth

Ook werken bij Flynth? Bijvoorbeeld als belastingadviseur of junior belastingadviseur? Kijk dan even hier.
Alle vacatures bekijken, zoals senior accountant, data marketeer, (assistent) accountant of bouwkundig tekenaar.

 

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777
 

Gerelateerde artikelen

Leyla van Loveren Belastingadviseur bij Flynth Leyla van Loveren

Leyla.VanLoveren@flynth.nl