Nieuwe voorzitter

Bas Hidding, nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Flynth

Gepubliceerd: 07-07-2016, laatst gewijzigd: 16-09-2016

De heer Bas Hidding is per 1 september 2016 benoemd tot voorzitter Raad van Bestuur van Flynth adviseurs en accountants. De heer Hidding volgt daarmee Theo de Vries op, die de functie de afgelopen 2,5 jaar op ad interim basis heeft vervuld.

De heer Hidding heeft ruim 25 jaar ervaring in het accountantsvak en is de afgelopen vijf jaar actief geweest als interim-bestuurder in ondermeer advocatuur en accountancy. Hij heeft verder diverse toezichthoudende functies op maatschappelijke gebied (o.m. stichting Red een Kind, GGNet en de CHE). Ook is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Rabobank Apeldoorn en omgeving.

De Raad van Commissarissen is zeer erkentelijk voor het verbindend leiderschap, dat Theo de Vries in zijn bestuursperiode heeft getoond en de waardevolle impuls die hij, samen met het management, heeft gegeven aan de organisatie. Jan van Teeffelen, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “We zijn trots op waar Flynth als organisatie nu staat. Een stevige basis voor de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur om op verder te bouwen. De Raad van Bestuur zal overigens op termijn worden uitgebreid met een derde lid.”

Image

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen