Liquiditeitsoverzicht- en vooruitblik

Liquiditeitsoverzicht- en vooruitblik

Tijdig reageren en anticiperen op de liquiditeit van uw onderneming

Om als ondernemer tijdig te kunnen reageren en anticiperen, is het voor u belangrijk om kort op de bal te blijven zitten wat betreft de liquiditeit van uw onderneming. Inzage in de ontvangsten en uitgaven van de verstreken 12 maanden, met de daaruit op hoofdlijnen samengestelde vooruitblik van de liquiditeit voor de komende 12 maanden, geeft u dat inzicht. U als agro-ondernemer weet dan wat er op u afkomt en kan daarop tijdig reageren en waar nodig, de juiste maatregelen nemen. Dat geeft comfort en getuigt van goed ondernemerschap.

In het kort

  • Het overzicht biedt in 1 overzicht het verloop van de liquiditeit van de afgelopen 12 maanden.
  • Flynth kan als marktleider leunen op veel kennis en ervaring. In combinatie met de specifieke klantrelatie met uw adviseur, zijn we in staat om u een heel redelijke benadering van de toekomstige liquiditeit van uw onderneming te geven.
  • Iedere 3 maanden wordt het overzicht vernieuwd (en eerder wanneer de boekhouding vaker verwerkt wordt).
  • Het samenstellen gebeurt voor 95% automatisch, zodat er voor u ruimte overblijft om met uw adviseur alle gegevens te bespreken en uw plannen af te stemmen.
  • Ervaringen uit het verleden, leert dat financiers een dergelijk overzicht en een vooruitblik zeer waarderen en belonen met goed ondernemerschap.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?

Stel uw vraag in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.Onze dienstverlening voor agrarische sector