Kringloopwijzer

Kringloopwijzer

"zelfwijzer" en dát digitaal en kosteloos!

Meer inzicht in de mineralenkringloop en de mineralenefficiency van uw onderneming

Binnen de melkveehouderij zijn er een aantal (management) instrumenten om u te ondersteunen in uw bedrijfsvoering. Eén van deze instrumenten is de Kringloopwijzer. Met de Kringloopwijzer kunt u onder andere inzicht krijgen in de mineralenkringloop. Samen met Flynth kunt u vervolgens de gegevens uit de kringloopwijzer verbinden aan uw financiële prestaties om tot verbeterpunten te komen op verschillende bedrijfsonderdelen, zoals bijvoorbeeld vee en gewas, op uw bedrijf.

Het extra inzicht dat uw Flynth adviseur u kan bieden, zijn de strategische en financiële effecten van uw bedrijfsmaatregelen en de mate van de verbetering van efficiency in uw organisatie.

Hoe vul ik de Kringloopwijzer in en wat kan ik met de uitkomsten?

Flynth adviseurs en accountants organiseert bijeenkomsten om samen met u in een interactieve sessie naar de Kringloopwijzer te kijken. Deze bijeenkomsten vinden plaats op de vestigingen Almelo, Doetinchem, Groenlo en Lochem. Kijk in onze agenda voor de precieze data en tijden. 

Komt u ook?

Wij nodigen u van harte uit voor de kringloopwijzer sessies. Meld u aan via onderstaande button. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden (vol = vol). Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden en worden exclusief aangeboden aan klanten van Flynth.

Agenda

Meer informatie

Bent u benieuwd wat Flynth voor u kan betekenen? Neem contact met onze collega Paul Zijlstra. Mail: paul.zijlstra@flynth.nl of bel naar 088 2367062 Ook kunt u ons contactformulier invullen.