Stikstof

Stikstof

De uitspraak over het Programma Aanpak Stikstof (PAS) van de Raad van State heeft grote beroering veroorzaakt. Maar wat is er nu eigenlijk precies aan de hand? En wat betekent dit voor uw bedrijf? 

Stikstofadvies: bijdrage leveren

Op 19 mei 2019 heeft de Raad van State een streep gehaald door de manier waarop Nederland omgaat met activiteiten met stikstofuitstoot in of nabij kwetsbare natuurgebieden.

Oplossingen op het gebied van stikstof

De commissie-Remkes schreef het al in het adviesrapport: alle sectoren moeten een bijdrage leveren aan de oplossingen op het gebied van stikstof. Zo ook de agrosector en de bouwsector.

gevolgen op het gebied van stikstof

Hoewel het kabinet een aantal eerste stappen heeft aangekondigd om de stikstofproblematiek aan te pakken, is er nog geen echte duidelijkheid. Daarvoor moet nog te veel worden uitgezocht.

Agenda

Uw stifstofsituatie inzichtelijk

Weet u waar u aan toe bent? Zorg voor een compleet overzicht van uw stikstofsituatie, nu en de mogelijkheden voor de toekomst. Voor €295 brengen wij uw stikstofsituatie in beeld. We bespreken uw situatie in het spreekuur op één van de Flynth kantoren. Na afloop krijgt u een rapportage toegestuurd van uw stikstofsituatie. Check de Flynth agenda voor de mogelijkheden bij u in de buurt.