Tips voor een veilige werkplek

Tips voor een veilige werkplek

Heeft u al nagedacht over een veilige en gezonde werkplek?

Welke afspraken maakt u met uw personeel ten aanzien van de hygiëne? 

Als werkgever dient u te zorgen voor een veilige werkplek voor uw medewerkers. Niet alleen voor hun gezondheid, maar ook wat betreft het verstrekken van informatie. Het is daarom van belang om een (arbo)beleid op te stellen voor de huidige situatie, maar ook voor toekomstige situaties. Denk daarbij aan het inrichten van een veilige werkplek en beleid ten aanzien van personeel. Een coronaprotocol biedt u handvatten om dit zoveel mogelijk te waarborgen. Wij hebben voor u een checklist opgesteld die u kunt gebruiken voor het opstellen van een dergelijk coronaprotocol. Wenst u ondersteuning bij het op maat maken van een protocol voor uw organisatie? Dan kunt u hierover contact met ons opnemen.

Tips voor een veilige werkplek

Om de verspreiding van corona te voorkomen, is het van belang om hygiënemaatregelen te treffen. Door een poster binnen uw organisatie op te hangen, krijgen alle medewerkers hygiënetips.

Wij hebben enkele tips voor u op een rij gezet om te zorgen dat uw medewerkers een veilige werkplek hebben. Dit hebben wij gedaan in de vorm van een poster die u kunt ophangen in uw bedrijf.