Visserij

Visserij

Continuïteit voor uw visserijbedrijf

Continuïteit voor uw visserijbedrijf

Als ondernemer in de visserij is uw rendement uw hoogste prioriteit. U wilt het maximale halen uit uw bedrijf. Flynth helpt u graag om uw bedrijfsvoering efficiënt te organiseren, tegen zo laag mogelijke kosten. Ons belangrijkste doel: beschermen van uw continuïteit.

Uw adviseur neemt elk aspect van uw bedrijfsvoering onder de loep, zoals uw besomming, directe kosten, visserijresultaat, brandstofverbruik en quotumbenutting Zijn er kansen om kosten te verlagen of resultaten te verbeteren? Wij helpen u om concrete veranderingen door te voeren. Lees meer

 

Opvolging, wanneer start u met stoppen?   Investeringsbeslissingen, hoe pakt u die aan?   Jarenlange ervaring in de visserijsector
   

Bedrijfsopvolging is een belangrijk onderwerp in de visserij. Overdracht van vader op zoon is niet vanzelfsprekend en is fiscaal en juridisch complex. Wanneer start ik met stoppen? Flynth-adviseur Gerco van der Spek vertelt u waar u bijvoorbeeld rekening mee kunt houden.  

  Een oud schip wordt steeds duurder in gebruik. Onderhoudskosten stijgen en doordat het schip is afgeschreven, wordt meer belasting betaald. Veel ondernemers staan op het punt om een investeringsbeslissing te nemen. Maar hoe pakt u dit aan? Flynth kan u hierin adviseren. Auke Hoefnagel, vestigingsdirecteur Flynth Urk vertelt.    Ook dit jaar is Flynth trotse hoofdsponsor van Holland Fisheries Event. De visserij- en maritieme beurs van Nederland staat in het teken van investeren en innoveren op het gebied van techniek en kennis. Een plek om te netwerken, relaties te verstevigen en samen te werken aan toekomstbestendige innovaties.

 

Agenda

Er staan op korte termijn geen activiteiten op de agenda. Bekijk de algemene agenda

Visserij arrangement

Flynth biedt u als ondernemer een uitgebreid pakket diensten tegen een heldere prijs die in ieder geval voor twee jaar vaststaat. U bepaalt of u uw administratie zelf invoert of dat u dat door Flynth laat doen. En heeft u nog vragen? Dan krijgt u telefonische ondersteuning, ook dat is helder. Kijk… dat is nou hét voordeel van dit Flynth all-in arrangement: complete dienstverlening tegen een vooraf afgesproken vaste prijs per maand.

 Download het
 Flynth arrangement visserij

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURSNEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS

Henk de Haan

Henk de Haan

Senior Accountant

+31882369162 of mail

meer over Henk

Frits Hogendorf

Frits Hogendorf

Senior Subsidieadviseur

+31882367181 of mail

meer over Frits

Auke Hoefnagel

Auke Hoefnagel

Clusterdirecteur

+31882369169 of mail

meer over Auke

Rene Offenberg

Rene Offenberg

Senior Accountant

+31882369161 of mail

meer over Rene

Jaap Luchies

Jaap Luchies

Senior Bedrijfsadviseur

+31882369234 of mail

meer over Jaap

Gerco van der Spek

Gerco van der Spek

Senior Belastingadviseur

+31882369158 of mail

meer over Gerco

Handige links

Vakbladen
Onze adviseurs publiceren in vakbladen :

Column van Henk de Haan in Visserijnieuws en Vismagazine
en Rene Offenberg in Fishtrend : Data gelekt of gehackt

Olieprijzen
Op oilprice.net vindt u de meest actuele prijzen.

Masterplan Duurzame Visserij

Baanbrekende innovaties in de visserijsector

Om samen een economisch en ecologisch zo duurzaam mogelijk verdienmodel te realiseren. Dit is de doelstelling van het Masterplan Duurzame Visserij (MDV).

In juni 2015 ging het eerste innovatieve schip in de vaart. Het schip is een pilot voor structurele transitie van de vloot, die de visserij weer langetermijnperspectief kan bieden. Flynth slaat samen met stakeholders uit de visserij de handen ineen. Binnen de Stichting Masterplan Duurzame Visserij (MVD) gaan ondernemers, overheden en kennisinstellingen sámen op weg naar een nieuw, duurzaam verdienmodel. Hoe? Dat leest u hier.

Advies 

Continuïteit voor uw visserijbedrijf

Als ondernemer in de visserij is uw rendement uw hoogste prioriteit. U wilt het maximale halen uit uw bedrijf. Flynth helpt u graag om uw bedrijfsvoering efficiënt te organiseren, tegen zo laag mogelijke kosten. Ons belangrijkste doel: beschermen van uw continuïteit.

Uw adviseur neemt elk aspect van uw bedrijfsvoering onder de loep, zoals uw besomming, directe kosten, visserijresultaat, brandstofverbruik en quotumbenutting. Zijn er kansen om kosten te verlagen of resultaten te verbeteren? Wij helpen u om concrete veranderingen door te voeren.

Enkele voorbeelden van onze dienstverlening:

  • GRIP biedt inzicht

Hoe presteert uw bedrijf ten opzichte van anderen? GRIP biedt inzicht. Speciaal voor visserijbedrijven ontwikkelde Flynth een aparte versie van dit bedrijfsvergelijkingssysteem. Door uw periodieke resultaten naast die van vergelijkbare ondernemers te leggen, ontdekt u waar verbeterkansen liggen.

  • Flynthvision

Flynthvision biedt u als visserijondernemer inzicht in het maandelijks verloop van uw exploitatie, liquiditeitspositie en balanspositie. U kunt eenvoudig begroten en overzichten aanleveren voor de banken of andere gebruikers.

  • Automatische factuuruitwisseling

Uw administratie efficiënt organiseren? Ontdek EDI-Circle, een systeem voor automatische factuuruitwisseling. Hiermee verwerkt u facturen, bankmutaties en besommingsbrieven rechtstreeks in uw administratie. Dit scheelt tijd en het werkt een stuk eenvoudiger.

  • Internationaal netwerk

Opereert uw bedrijf internationaal? Dan heeft u wellicht te maken met vervlagging, buitenlandse belastingen en verzekeringen. Flynth beschikt over een uitgebreid netwerk in Engeland, Duitsland, België en Denemarken. Uw adviseur ondersteunt u bij uw grensoverschrijdende activiteiten.

Nieuw, duurzaam verdienmodel

Voor een positief verdienmodel in uw branche is innovatie van de visserijvloot pure noodzaak. Binnen het Masterplan Duurzame Visserij (MDV) slaat Flynth de handen ineen met stakeholders uit de visserij: van ondernemers tot overheden en kennisinstellingen. Via baanbrekende innovaties ontwikkelen we samen een ecologisch én economisch duurzaam verdienmodel in de visserij. Lees ook het artikel in het jaarverslag van RVO Platvisvloot gooit het roer radicaal om.

Flynth-arrangement visserij

Uw administratie verzorgd voor een heldere vaste prijs? Speciaal voor visserijbedrijven biedt Flynth een totaalpakket voor een vaste prijs per maand. Uw aangifte omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting compleet verzorgd. Plus elk kwartaal de rapportage FlynthVision en bedrijfsvergelijking visserij ‘GRIP’. Lees meer over het Flynth-arrangement voor visserijbedrijven in de pdf.

Kosteloos eerste gesprek

Bent u benieuwd wat Flynth voor uw visserijbedrijf kan betekenen? Neem contact op met ons kenniscentrum visserij in Urk via telefoonnummer 088 236 94 00 of urk@flynth.nl en maak een afspraak voor een eerste gratis gesprek. Wij zorgen dat u wordt teruggebeld door één van onze visserijspecialisten.