My Flynth

FlynthFocus bij van Kester Chrysantenkwekerij

"Flynth bood ons de kans om gestructureerd met die toekomst aan de slag te gaan en onze koers te bepalen." 

René van Kester;

René van Kester;

Als we niets aan onze strategie doen, blijven we heus nog wel een tijd dobberen, maar we willen gewoon weten welke haven we gaan kiezen om aan te leggen en hoe die eruit ziet. We willen zelf in control blijven van onze toekomst en niet passief ondergaan wat we zelf hadden kunnen zien aankomen.  

Een echte tuindersfamilie. Ondernemend én met groene vingers. Eerst keken wij mee over de schouder van vader Rinus, later namen wij het stokje van hem over. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een modern chrysantenbedrijf van 4,5 hectare. Heel bewust hebben wij ons gespecialiseerd in de troschrysant Baltica Wit. Wij doen graag één iets heel goed. Door uitmuntende vakkennis over dit ras en onze perfectionistische karakters zijn wij in staat 365 dagen per jaar topkwaliteit te leveren. Betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit, dat is waar het bij ons om draait.

Samen de koers bepalen aan de hand van FlynthFocus

Perfectie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn tot in de vezels van R&A van Kester Chrysantenkwekerij doorgedrongen. Jarenlange aanscherping van het teeltproces en een onbegrensde toewijding om het beste product tegen een beheersbare kostprijs te telen, hebben het bedrijf gebracht tot de bewonderenswaardige positie die het nu heeft. Samen met 8 andere toonaangevende Chrysantenkwekerijen brengt het bedrijf de chrysanten onder het kwaliteitslabel ‘VannoVa Master Growers’ op de internationale  markt.

‘Wij geloven in deze kwaliteitsformule en weten dat je geen moment je aandacht kunt verliezen om op dat niveau te acteren. Wij zijn procesmanagers pur sang en dat maakt het daarom wel lastig om ook structureel met de toekomst en strategie van het bedrijf bezig te zijn.’ Aldus René van Kester, mede-eigenaar van het familiebedrijf. ‘Maar dat betekent niet dat wij de ogen sluiten voor de ingrijpende ontwikkelingen in de maatschappij, de economie en de sector.  Flynth bood ons de kans om gestructureerd met die toekomst aan de slag te gaan en onze koers te bepalen’.

Veel ondernemers in de tuinbouw hebben hun handen vol aan het aansturen van de dagelijkse processen. Productie, verkoop, energie en HRM vergen behoorlijk veel van de gemiddelde tuinbouwondernemer. Om naast die grote verantwoordelijkheden ook nog oog te hebben voor het strategisch management van het bedrijf, is vaak lastig. Een gedegen en goed gestructureerde strategische oriëntatie aan de hand van FlynthFocus biedt dan een uitkomst.

Meer weten?

Meer weten?

Flynth begrijpt de complexiteit van deze opgave en helpt u graag bij uw strategische oriëntatie. Laat uw gegevens achter en maak vrijblijvend en gratis een afspraak met één van onze adviseurs

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws