My Flynth

WIE GINGEN U VOOR?

Ervaringen met het FlynthFocus traject

Wie gingen u voor?

Vier tuinbouwbedrijven zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van FlynthFocus. Eén van deze deelnemers was René Kester van R&A van Kester Chrysantenkwekerij.

René van Kester; R&A van Kester Chrysantenkwekerij

René van Kester; R&A van Kester Chrysantenkwekerij

Als we niets aan onze strategie doen, blijven we heus nog wel een tijd dobberen, maar we willen gewoon weten welke haven we gaan kiezen om aan te leggen en hoe die eruit ziet. We willen zelf in control blijven van onze toekomst en niet passief ondergaan wat we zelf hadden kunnen zien aankomen.

De haven kiezen, waar je wilt aanleggen…

Perfectie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn tot in de vezels van R&A van Kester Chrysantenkwekerij doorgedrongen. Jarenlange aanscherping van het teeltproces en een onbegrensde toewijding om het beste product tegen een beheersbare kostprijs te telen, hebben het bedrijf gebracht tot de bewonderenswaardige positie die het nu heeft. Samen met 9 andere toonaangevende Chrysantenkwekerijen brengt het bedrijf de chrysanten onder het kwaliteitslabel ‘VannoVa Master Growers’ op de internationale markt.

‘Wij geloven in deze kwaliteitsformule en weten dat je geen moment je aandacht kunt verliezen om op dat niveau te acteren. Wij zijn procesmanagers pur sang en dat maakt het daarom wel lastig om ook structureel met de toekomst en strategie van het bedrijf bezig te zijn.’ Aldus René van Kester, mede-eigenaar van het familiebedrijf. ‘Maar dat betekent niet dat wij de ogen sluiten voor de ingrijpende ontwikkelingen in de maatschappij, de economie en de sector. Flynth bood ons de kans om gestructureerd met die toekomst aan de slag te gaan en onze koers te bepalen’. 

Frank Hollaar; Senior Bedrijfsadviseur

Frank Hollaar; Senior Bedrijfsadviseur

FlynthFocus helpt ondernemers om even uit de realiteit van de dag te stappen en stil te staan bij de toekomst. Laat gerust eens, voor vrijblijvend advies, uw gegevens achter, dan neem ik contact met u op.

FlynthFocus Internationaal

Rwandese tuinbouw rendabeler maken

Telers in Rwanda maken graag gebruik van de Nederlandse land- en tuinbouwkennis. In het project HortInvest Rwanda geeft Flynth in consortiumverband workshops over strategische planning en financieel management aan Rwandese landbouwcoöperaties. Een mooi staaltje FlynthFocus op internationaal niveau.

Meer over hoe FlynthFocus helpt bij strategische vraagstukken