Terugkijken

Woensdag webinar: stress-test voor de glastuinbouw?

Woensdag webinar: stress-test voor de glastuinbouw?
Gepubliceerd: 14-05-2020, laatst gewijzigd: 14-05-2020

Afgelopen woensdag stond het Woensdag Webinar voor ondernemers in het teken van de glastuinbouw. Aan tafel Frank Hollaar, Sectorleider Tuinbouw. In gesprek met Monique van der Meij, Manager Subsidieadvies en via een online verbinding ook met gastspreker Sjaak van der Tak, Voorzitter Glastuinbouw Nederland.

De coronacrisis raakt de samenleving en economie hard, ook veel bedrijven in de glastuinbouw. De lockdown leidde tot een heftige ontwrichting van afzet en logistieke ketens van veel sierteeltproducten. Het is niet de eerste keer dat de tuinbouw met een crisis kampt, waarvan de aanleiding buiten de sector zelf ligt. Wie draait er op voor de schade en welke maatregelen worden getroffen om de continuïteit van de bedrijven te borgen en wat leren we hiervan voor de toekomst? Kijk hieronder het webinar terug. 

Benieuwd naar wat er door hen is geadviseerd, kijk hier het webinar terug. De deelnemers hebben tijdens het webinar vragen gesteld. Download de vragen én de antwoorden, na het invullen van het formulier. 

 

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777
 

Gerelateerde artikelen

Theme picker

Marco van Wijngeeren

marco.vanwijngeeren@flynth.nl