Terugkijken

Woensdag webinar: 'Storm na de stilte'

Woensdag webinar: 'Storm na de stilte'
Gepubliceerd: 22-04-2020, laatst gewijzigd: 14-05-2020

Voor veel ondernemers zijn dit onzekere tijden en veranderende maatregelen volgen elkaar snel op. Dit heeft invloed op de keuzes die er gemaakt moeten worden om te zorgen voor continuering van de bedrijfsvoering. Maar hoe maak je die keuzes?

Flynth heeft 22 april haar eerste webinar georganiseerd met juridische experts en diverse vragen behandeld. Wilfried Dam, Miranda Smithuysen en Michiel Hoogkamer bespraken een aantal belangrijke juridische ondernemersrisico’s en -uitdagingen waar u wellicht tijdens- en na deze crisis voor komt te staan en wat u daar aan kunt doen.

Benieuwd naar wat er door hen is geadviseerd, kijk hier het webinar terug. De deelnemers hebben tijdens het webinar vragen gesteld. De vragen en antwoorden vindt u in dit document

Financiering in Coronatijd

Woensdag 29 april om 10.00 uur wordt een tweede editie georganiseerd. Deze zal in het teken staan van Financiering in Coronatijd. Aan tafel o.a. Norbert Horstink, adviseur Dealadvies. Met hem gaan we dan in op het bepalen van de kredietbehoefte, financieringsvormen en hoe je juist in deze tijd een succesvolle financieringsaanvraag kunt indienen. Tijdens het webinar is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Meld u aan via het formulier. 

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen

Wilfried Dam Directeur Juridisch Advies bij Flynth Wilfried Dam

wilfried.dam@flynth.nl