Planning van uw eigen liquiditeitsontwikkeling

 
Gepubliceerd: 02-06-2017, laatst gewijzigd: 18-03-2022

Door de hogere melkprijs in 2017 gaan  praktisch alle melkveehouders meer belasting betalen over hun resultaat.  Advies aan melkveehouders: stel een liquiditeitsprognose op. Plan uw verwachte ontvangsten en uitgaven en houdt rekening met geschatte voerkosten en de melkprijsontwikkeling.

Flynth kan ook eenvoudig een prognose voor u maken. U ziet dan in een oogopslag het verwachte verloop van uw rekening courant en dus de effecten op uw portemonnee. Overleg met uw adviseur wat u eventueel nog kunt regelen voor het einde van het jaar om uw belastingdruk te verlagen.

Prognose en kwartaalbericht

  • Kwartaalbericht
    Tijdig inzicht in uw cijfers. Met het Kwartaalbericht van Flynth volgt u elk kwartaal uw resultaatontwikkeling in duidelijke diagrammen. Zo kunt u beslissingen nemen die zijn gebaseerd op actuele informatie.
     
  • Liquiditeitsprognose
    Op basis van het Kwartaalbericht maakt uw adviseur graag een reële liquiditeitsprognose voor uw bedrijf. Deze houdt rekening met verwachte prijsontwikkelingen. U heeft in één oogopslag uw liquiditeit in beeld.

Gratis eerste gesprek

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op via e-mail agro@flynth.nl of bel 088 - 236 77 77. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Afhankelijk van uw vraag spreken we u graag telefonisch of aan uw keukentafel. Uw adviseur draagt graag nieuwe perspectieven en ideeën aan.

Heeft u een vraag over dit artikel?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier en dan nemen wij contact met u op.
 

Advies

Geschreven door: