My Flynth
Nieuws

Innovatieve tuinbouwers opgelet: vraag subsidie aan

Gepubliceerd: 28-03-2018, laatst gewijzigd: 29-03-2018

Bent u tuinbouwer en heeft u mooie plannen die bijdragen aan de innovatiethema’s van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U)? Wellicht komt u in aanmerking voor mooie subsidie.

De Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) heeft onlangs een oproep gepubliceerd voor het indienen van voorstellen voor publiek-private samenwerking (PPS) in de sector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen 2018.

Onderzoeksprojecten

Binnen de regeling kunnen ondernemingen, regionale overheden en partners samen met onderzoeksorganisaties een voorstel indienen voor een onderzoeksproject. De projecten worden uitgevoerd via publiek-private samenwerking. Belangrijk is dat de projecten bijdragen aan de innovatiethema's van de topsector.

Budget

In totaal is er 7 miljoen euro te verdelen, in de vorm van onderzoekscapaciteit bij Wageningen Research (4 miljoen euro) en PPS-toeslag (3 miljoeneuro ) die ingezet kan worden bij alle onderzoekorganisaties.

Projectidee indienen

U kunt uw projectidee nog tot en met 15 april indienen via info@tkitu.nl. De deadline voor het indienen van volledige voorstellen is 1 juli.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met uw adviseur. Flynth is bereikbaar via e-mail subsidiedesk@flynth.nl of telefoonnummer 088 236 77 77.

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Geert Witjes

geert.witjes@flynth.nl