Werken bij Flynth

Iedereen denkt met je mee

Iedereen denkt met je mee
Gepubliceerd: 04-06-2021, laatst gewijzigd: 03-06-2021

Nadat ik mijn afstudeerstage bij Flynth had gelopen, ben ik er in 2018 aan de slag gegaan als assistent accountant audit. Inmiddels ben ik alweer bezig met de studie voor mijn master accountancy op Nyenrode. Daar krijg ik bij Flynth alle ruimte voor.   

Om bij Flynth mijn afstudeerstage te lopen was een bewuste keuze: Flynth heeft de professionaliteit van een landelijke organisatie en de lokale betrokkenheid van een kleiner kantoor. Er heerst een persoonlijke sfeer. Professionaliteit én geborgenheid in één organisatie, dat kan dus heel goed. Inmiddels ben ik alweer een paar jaar verder en ga ik nog steeds iedere dag met plezier naar mijn werk.

Teamwork

Als senior assistent accountant breng ik tijdens de interimcontrole samen met anderen van mijn team processen in kaart bij de klant. In het voorjaar voeren we dan de eindejaarscontrole uit bij de jaarrekening. Mijn werk speelt zich doorgaans veel op locatie bij de klant af, maar dat is nu vanzelfsprekend meer vanuit huis.    

Nyenrode

Ik heb een hbo-opleiding accountancy gedaan, maar ben nu alweer bezig met mijn volgende opleiding: de master accountancy op Nyenrode University. Mijn leidinggevende stimuleerde mij daar ook in, omdat Flynth persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. In het begin twijfelde ik of ik het zou aankunnen, studeren naast mijn baan, maar na een paar goede gesprekken met collega’s durfde ik het toch aan. Nu ben ik blij dat ik eraan begonnen ben, want ik heb er ontzettende veel aan. Het mooie is dat wat je de ene dag in de colleges leert, je de andere dag in de praktijk tegenkomt.  

Vrij krijgen 

Flynth faciliteert mij op allerlei manieren om tijd te besteden aan mijn opleiding. Ik werk bijvoorbeeld vier dagen, zodat ik de vijfde dag aan mijn studie kan wijden. In tentamenperiodes krijg ik vrije dagen om te kunnen studeren. Mocht ik meer tijd nodig hebben, dan kan dat ook in overleg. Toch is het nog best pittig hoor, maar het is het helemaal waard. 

Betrokken bij elkaar

Ik mis mijn collega’s wel in deze tijden van thuiswerken, maar gelukkig zijn we ook online erg bij elkaar betrokken. Iedere week hebben we online overleg met ons team en dan maken we ook altijd even een persoonlijk praatje. Daarnaast heb ik regelmatig online overleg met de collega’s met wie ik samen voor een klant werk en ook hierbij is er ruimte voor gezelligheid. Noem het maar online koffieautomaatgesprekken. Ik kan mijn collega’s ook altijd overal voor bellen. Dat is wel tekenend voor de fijne, geborgen sfeer bij Flynth. Iedereen is sterk bij elkaar betrokken en wil elkaar helpen. De deuren staan voor iedereen open, ongeacht de functie die je bekleedt. 

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777
 
Roxanne Beukelman Senior Assistent Accountant Audit bij Flynth Roxanne Beukelman

roxanne.beukelman@flynth.nl