Nieuws

Hoe besta jij in de toekomst?

Hoe besta jij in de toekomst?
Gepubliceerd: 24-09-2020, laatst gewijzigd: 24-09-2020

Onderzoek het tijdens de Voedselfamilies Academie voor agro ondernemers in Zuid-Holland 

De Nederlandse land- en tuinbouw staan voor een enorme uitdaging om haar positie toekomstbestendig te maken. Om tot toekomstbestendige business modellen te komen, is het van belang om als ondernemer verder te kijken dan de dag van morgen. Samen met andere partijen heeft Flynth een bijdrage geleverd aan het onderzoek ‘Toekomstverkenning Land- en Tuinbouwsector’, waarop FlynthFocus is gebaseerd. We zijn daarom erg enthousiast over onderstaand initiatief. 

Dit najaar gaat de Voedselfamilies Academie voor agrarisch ondernemers van start. Tijdens deze academie gaan we aan de slag met de vraag ‘Hoe besta jij in de toekomst?’ In een traject met masterclasses, individuele coaching en bedrijfsbezoeken krijgen deelnemers handvatten om aan de slag te gaan met het toekomstbestendiger maken van hun bedrijf. Op 29 september en 13 oktober trapt de Voedselfamilies Academie af met twee masterclasses: 

  • Masterclass dinsdagavond 29 september: “Wat gebeurt er in ons voedselsysteem?”   

  • Masterclass dinsdagavond 13 oktober: “Welke nieuwe businessmodellen geven de landbouw toekomst? 

De masterclasses starten om 19.30 uur en eindigen rond 22.00 uur vinden plaats bij Buitenplaats Vlaardingen, Zuidbuurt 85 in Vlaardingen. Dankzij een subsidie van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling zijn er geen kosten verbonden aan deelname aan deze masterclasses. Lees hier meer en aanmelden kan via dit formulier. 

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Theme picker

Frank Hollaar

Frank.Hollaar@flynth.nl