Nieuws

Flynth helpt eerste pizza drive-thru van Nederland met onderzoek

Flynth helpt eerste pizza drive-thru van Nederland met onderzoek
Gepubliceerd: 12-08-2020, laatst gewijzigd: 02-09-2020

Een feestelijk én uniek moment: op 27 juli opende New York Pizza de eerste pizza drive-thru van Nederland, langs de A58 bij het Zeeuwse Goes. Voor Flynth heeft deze opening extra glans: we hielpen de franchisegever namelijk met het vestigingsplaatsonderzoek (VPO) voor dit innovatieve initiatief. Een mooi voorbeeld van hoe Flynth pal naast zijn klanten staat.

Klanten die zin hebben in pizza, maar daarvoor niet de auto uit willen, kunnen sinds een paar weken hun hart ophalen in de eerste pizza drive-thru van Nederland. Ze kunnen er niet alleen terecht voor een lekkere slice, maar ook voor donuts: Dunkin’ Donuts werkt namelijk samen met New York Pizza in de drive-thru. Ze hebben zelfs een ‘pizzadonut’ geïntroduceerd. Deze donut is verkrijgbaar in de hartige smaken Margherita en Pepperoni. Wie wel even wil zitten, kan terecht in het restaurant met zitgedeelte. Natuurlijk zijn afhalen en bezorgen ook mogelijk.

Vestigingsplaatsonderzoek

De specialisten van Flynth hielpen de franchisegever van New York Pizza met zijn vestigingsplaatsonderzoek. Door een slimme combinatie van data en kennis is een omzetindicatie afgegeven. Het onderzoek gaf de franchisegever meer inzicht in de markt en zijn omzetmogelijkheden aldus Ivo Bleeker adviseur bij Flynth: “Het is echt mooi om te zien hoe het aanboren van nieuwe verkoopkanalen, zoals de eerste New York Pizza drive-thru van Nederland, de continuïteit en groei van een formule versterkt. Ons VPO helpt om dit soort initiatieven te realiseren. Zo blijven franchiseformules pal naast hun klanten staan, zoals Flynth dat voor de formule doet.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een VPO? Maak dan een afspraak met ons franchiseteam!

 

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777
 
Ivo Bleeker Bedrijfsadviseur bij Flynth Ivo Bleeker

Ivo.bleeker@flynth.nl