Nieuws

Drie TOP ondernemers genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs

Gepubliceerd: 28-10-2019, laatst gewijzigd: 28-10-2019

Flynth feliciteert de finalisten van de 34e editie van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020!  Wij zijn trots op de nominaties van onze klanten: SK Roses in De Lier, Plantanious in Kwintsheul en Coöperatieve Telersvereniging Prominent in De Lier. 

Bestuursvoorzitter Michiel F. van Ginkel bracht afgelopen vrijdag een felicitatiebezoek aan deze topondernemers die kans maken op de meest prestigieuze ondernemersprijs van de Nederlandse tuinbouwsector (www.tuinbouwondernemersprijs.nl). Op 8 januari 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt.

De jury is van mening dat alle kandidaten durf, visie en doorzettingsvermogen tonen en parels zijn van de innovatieve tuinbouwsector. De finalisten zijn alle drie onderscheidend op alle aspecten van het ondernemerschap: innovatief met een continue drive tot verbetering van processen in het bedrijf, maar zij zetten zich ook in voor de ontwikkeling van de sector. Deze ondernemers werken met partners aan een duurzame en circulaire tuinbouw.

Samen met Flynth denken deze ondernemers na over de uitdagingen die de tuinbouwsector nu en in de nabije toekomst al zal hebben op het gebied van energie, arbeid, data technologie, circulariteit, internationalisering en ketenmanagement. De Nederlandse land- en tuinbouw staan voor een enorme uitdaging om haar positie toekomstbestendig te maken. Meer hierover weten? Kijk op: flynth.nl/flynthfocus

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Frank Hollaar

Frank.Hollaar@flynth.nl