Werken bij Flynth

Digitale onboarding en kennismaking via Skype

Digitale onboarding en kennismaking via Skype
Gepubliceerd: 20-05-2020, laatst gewijzigd: 07-05-2021

Digitale onboarding en kennismaking via Skype: ik ben bij Flynth heel snel opgenomen in het team, zelfs zonder dat mijn collega's mij 'in real life' kennen!

Malissa Schipper is op 1 april gestart als assistent accountant MKB bij Flynth en mocht ondanks de coronamaatregelen starten op de vestiging zelf, in Almelo. 'Op mijn eerste werkdag ben ik ontvangen met een bos bloemen en ontving ik mijn laptop. Na gepaste kennismaking (uiteraard op 1,5 meter afstand) met de elf collega's die aanwezig waren én een rondje op ontdekkingstocht door het gebouw, ben ik gestart met mijn onboarding. Normaal is er een 2-daagse onboarding bij Flynth, door de coronamaatregelen werd dat een digitale onboarding. De volgende dag maakten we persoonlijk kennis met de raad van bestuur, via Skype. 

Inmiddels ben ik al langer dan een maand werkzaam bij Flynth. Het meeste contact met mijn collega’s gaat via telefoon of Skype voor bedrijven, dat verloopt goed. Ik maak kennis met mijn collega's door middel van videocalls en telefonische gesprekken. Ik vind het bijzonder om te zien hoe snel ik bij Flynth word opgenomen in het team, zonder dat mijn collega’s mij ‘in real life’ kennen. Dit geeft me een heel goed gevoel! 

Tot op heden ondervind ik geen hinder van de coronamaatregelen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Alle cursussen vinden plaats via Skype-meetings in plaats van op locatie. Deze cursussen volgen we met een klein groepje en het persoonlijk contact staat hierbij nog steeds voorop.  

Ik vind het wel jammer dat ik collega’s nog niet persoonlijk beter leer kennen, maar dat kan natuurlijk worden ingehaald, wanneer het kantoor weer volledig opengaat!

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777
 
Joyce Goverde Adviseur Communicatie bij Flynth Joyce Goverde

joyce.goverde@flynth.nl