nieuws

De Gecombineerde Opgave - Hulp bij het invullen of volledig verzorgen

De Gecombineerde Opgave - Hulp bij het invullen of volledig verzorgen
Gepubliceerd: 16-03-2020, laatst gewijzigd: 03-04-2020

U ontvangt binnenkort weer de uitnodiging van RVO om de Gecombineerde Opgave 2020 in te vullen. De Gecombineerde Opgave is van belang voor de verzilvering van uw betalingsrechten, het aanvragen van diverse premies en subsidies en van belang voor de meststoffenwet en plaatsingsruimte voor mest.

U wilt:

  • zeker weten dat alles tijdig en juist is opgegeven
  • voorkomen van korting bij uitbetaling van bedrijfstoeslag
  • voorkomen dat u betalingsrechten kwijtraakt
  • uw mestplaatsingsruimte maximaal benutten en mestboetes voorkomen
  • hulp en inzicht over de benutting van betalingsrechten
  • advies over subsidiabele oppervlakte grond, invulling van vergroeningseisen
  • meer inzicht over premies jonge landbouwers
  • extra advies over grondgebonden groei en mestplaatsingsruimte 

Alle gegevens moeten op de juiste wijze en vóór 15 mei worden ingediend. Ook dit jaar weer, kunt onze hulp inschakelen om ervoor te zorgen dat uw Gecombineerde Opgave juist en tijdig ingediend wordt. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle laatste wijzigingen, zaken die anders geregeld zijn dan in 2019 en kunnen u tevens helpen bij de belangrijke aandachtspunten in de Gecombineerde Opgave.

Voorkom fouten: schakel onze hulp in!

Een kleine fout bij het invullen en indienen van de Gecombineerde Opgave, kan grote (financiële) gevolgen hebben. Flynth verzorgt ondersteuning bij het invullen van de Gecombineerde Opgave. Ook kunt u ervoor kiezen de Gecombineerde Opgave volledig door Flynht te laten verzorgen. Hiermee voorkomt u het maken van fouten. Daarnaast kunt u uw ingevulde aangifte bij ons ter controle aanbieden. Door deze check weer u zeker dat er niets over het hoofd is gezien.

Maak een afspraak

Onze hulp en ondersteuning inschakelen bij het invullen van de Gecombineerde Opgave? Dat kan! Maak tijdig een afspraak met een van onze bedrijfsadviseurs.

Webinar: Gecombineerde opgave 2020 (uitgezonden op 2 april)

De Gecombineerde opgave invullen wordt dit jaar voor sommige boeren een extra beproeving. Vanwege corona worden betalingsrechten mogelijk eerder uitbetaald. Advies bij het invullen kan voorlopig alleen op afstand. In dit webinar van boerderij.nl gingen zowel uitvoeringsorganisatie RVO.nl als onze Flynth collega Marcel van den Tillaart dieper in op de Gecombineerde opgave van dit jaar en waarom juist dit jaar de opgave een stuk ingewikkelder is.

Het webinar niet live kunnen kijken? Je kunt het hieronder gratis terugkijken!

 

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 236 77 77

Gerelateerde artikelen

Theme picker

Hans Scholte

Hans.Scholte@flynth.nl