Werken bij Flynth

Als je iets wilt bij Flynth, kan het

Als je iets wilt bij Flynth, kan het
Gepubliceerd: 12-11-2020, laatst gewijzigd: 23-11-2020

Dertien jaar geleden begon ik bij Flynth Naaldwijk als assistent accountant. Sindsdien heb ik vele stappen gemaakt en ben ik doorgegroeid naar teamleider. En dan te bedenken dat ik ooit gymleraar was!  

Ik begon bij Flynth toen ik nog volop met mijn administratieve opleiding bezig was. Een vriend van mij werkte er ook en was enthousiast. Ik merkte dat er bij Flynth veel kennis en expertise was, waar ik op dat moment veel aan had. Met mijn vragen kon ik bij mijn collega’s terecht en dat hielp me op mijn opleiding succesvol af te ronden. Zo startte ik bij Flynth als assistent accountant. 

Loopbaanswitch

Op dat moment had ik al een loopbaan in de sport achter de rug. Ik studeerde als gymleraar af aan de HALO, had daarna een eigen sportzaak en werkte kortstondig als gymleraar. Ik ben min of meer de administratie ingerold en deed in de avonduren en weekenden mijn opleiding SPD. Nog steeds ben ik graag met sport in de weer. Ik haalde mijn trainersdiploma’s voor het voetballen en train/coach het hoogste jeugdelftal van SC Monster (JO19-1). Twee keer in de week train ik deze groep en zaterdags sta ik langs het veld te coachen. Gelukkig past dit nog in mijn drukke bestaan, ik vind het erg belangrijk om privé dingen te kunnen blijven doen waar ik energie van krijg. 

Volop kansen

Misschien ben ik wel het levende voorbeeld van de ontwikkelmogelijkheden die je als medewerker bij Flynth hebt. Van assistent-accountant groeide ik in de ruim dertien jaar die ik nu bij Flynth werk, door naar teamleider van een accountancy-team in Naaldwijk. Daarvoor heb ik verschillende vakinhoudelijke en managementopleidingen gevolgd. Mijn ervaring bij Flynth is: als je aangeeft dat je iets wilt en er zit een goed argument achter, krijg je de mogelijkheid om het te doen. Volop kansen hier, maar je moet ze wel zelf grijpen. Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan bij Flynth. 

Flynthlink

Als teamleider stuur ik elf collega’s aan, hoewel die als zelfsturend team niet veel sturing nodig hebben van mij. Ik ben verantwoordelijk voor zaken als werkverdeling, planning, doorlooptijden en budgettering. Daarnaast bedien ik zelf ook klanten met advies, bijvoorbeeld over de inrichting van hun administratie. Vaak laat ik mijn klanten kennismaken met Flynthlink, een online tool waarmee de ondernemer aan de hand van verschillende indicatoren twee jaar vooruit kan begroten. Een prachtig middel waarbij je voortdurend de vinger aan de pols kunt houden en zo in gesprek blijft bij de klant. 

Adviseur met inhoud 

Binnen Flynth ben ik een ambassadeur van Flynthlink. Zowel aan medewerkers als klanten geef ik informatie en presentaties over deze tool. Ik zie het als een leuke uitdaging om mijn collega’s en klanten helemaal mee te nemen in mijn enthousiasme erover en te laten zien welke voordelen digitalisering van bedrijfsprocessen biedt. Flynthlink is bij uitstek een middel dat ons in de gelegenheid stelt om onze rol als adviseur meer inhoud te geven. Daar liggen echt kansen voor ons. Het mooist vind ik het als ik een klant ‘van de oude stempel’ met aanvankelijke weerstand weet te overtuigen van het gebruik van Flynthlink en dat deze na een tijdje mij hiervoor bedankt. Dan weet ik dat ik het verschil maak.  

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen

Theme picker

Jasper Steringa

Jasper.Steringa@flynth.nl