Nieuws

Accountant Flynth lanceert start-up ‘Fonkel’

Gepubliceerd: 30-05-2017, laatst gewijzigd: 30-05-2017

Accountant Flynth lanceert de start-up Fonkel. Met Fonkel heeft een ondernemer via de online app altijd, realtime inzicht in zijn bedrijfsadministratie. Fonkel speelt in op de groeiende behoefte van ondernemers om op elk moment van de dag actuele cijfers in te kunnen zien via een betaalbare geautomatiseerde oplossing.

Naast de online toegang tot de bedrijfsadministratie, krijgt de ondernemer structurele ondersteuning van een persoonlijk adviesteam, dat hem adviseert  op strategisch en fiscaal gebied maar hem bijvoorbeeld ook bijstaat op het gebied van personeelszaken. Het adviesteam signaleert kansen en risico’s en helpt koers te bepalen en vast te houden op basis van marktkennis en benchmarks.

Doorlopend inzicht in actuele cijfers

Bas Hidding, voorzitter van de Raad van Bestuur van Flynth adviseurs en accountants kijkt met trots naar deze ontwikkeling: “De wensen van bepaalde groepen ondernemers veranderen. In plaats van een jaarlijks gesprek om de cijfers door te nemen, willen ondernemers volledig geautomatiseerd werken en doorlopend inzicht in hun actuele cijfers.  Deze veranderen immers dagelijks en daar wil je als ondernemer op kunnen sturen. Via het dashboard kunnen we daar met Fonkel inzicht in geven. Het gesprek moet voornamelijk gaan over kansen verzilveren en de toekomst en dan niet slechts één gesprek per jaar maar steeds wanneer er behoefte aan is. Vooral voor bedrijven die geen maatwerk in hun administratie nodig hebben is dit een perfecte oplossing.”

Hoge efficiency

Ronald Houtveen, lid van de Raad van Bestuur van Flynth vult verder aan: “De samenwerking tussen Fonkel en de ondernemer is in de basis volledig digitaal via een app. Gegevens worden altijd binnen 24 uur verwerkt. Ondernemers melden zich online aan via www.metfonkel.nl. Vervolgens kiest de ondernemer een passend pakket met een vast tarief per maand en kan hij direct aan de slag. De administratie doet Fonkel tegen kostprijs. De drie smaken  abonnementen zijn inclusief diverse adviesuren passend bij het ambitieniveau van de ondernemer. Het abonnement is op elk moment opzegbaar. Het adviesteam van Fonkel hanteert ruime openingstijden die passen in de huidige tijdsgeest. Ook in de toekomst zal Fonkel zich blijven doorontwikkelen zodat haar dienstverlening optimaal blijft aansluiten op de klantwensen”.

Over Flynth

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. Dat doet zij door hen vroegtijdig van de goede cijfers te voorzien en daar het beste advies bij te geven. Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit het coöperatieve gedachtegoed: voor en door ondernemers en draagt de kern hiervan nog steeds in haar DNA.  Door haar vergaande branchekennis weet zij beter dan wie ook wat er bij haar klanten speelt. En dus kan Flynth hen verrassen met vergelijkende cijfers, nieuwe inzichten en toepasbare adviezen voor de hele bedrijfsvoering; van de jaarcijfers via fiscale zaken tot loonadministratie en bedrijfsopvolging. Flynth staat naast de ondernemer in alle levensfasen van zowel de ondernemer als zijn bedrijf.

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel:

Theme picker