EED Energie-Audit

EED Energie-Audit

Bespaar energie met Flynth en laat onze experts een Energie-Audit voor u uitvoeren. 

EED Energie-Audit goed geregeld

Grote bedrijven zijn verplicht elke 4 jaar een Energie-Audit (EED) uit te voeren en het auditverslag in te dienen bij de overheid. De Energie-Audit biedt inzicht in het actuele energieverbruik en de besparingsmogelijkheden van een bedrijf. Wilt u uw Energie-Audit eenvoudig en snel uitvoeren volgens de officiële richtlijnen? Onze experts doen het graag voor u.

Waarom Flynth?

De experts van Flynth kunnen de Energie-Audit voor u uitvoeren en volgens de eisen rapporteren bij de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO). Wij spreken de taal van het bevoegd zag en kennen de voorwaarden voor de EED. We zorgen dat u voldoet aan uw verplichtingen en bieden bruikbare energiebesparende maatregelen waarmee u kosten kunt besparen. Mogelijk maakt u ook aanspraak op fiscale voordelen en subsidieregelingen. Samen halen we meer energie uit uw bedrijf

FLYNTH energie-audit bestaat uit:

Bedrijven die geen informatieplicht hebben, maar wel een EED moeten doen, moeten dit uiterlijk 31-12-2020 doen of maximaal 4 jaar na vorige EED. Mogelijk moet u ook aan de informatieplicht voldoen. In dat geval moeten energiebesparende maatregelen uiterlijk 5 december 2019 ingediend zijn bij de overheid.

De bedrijven die geen informatieplicht hebben vallen onder:

  • Meerjarenafspraken energie-efficientie (MJA3/MEE)
  • Emissiehandel (ETS)
  • Type C inrichting

Onze experts maken een inventarisatie van uw bedrijf en brengen energiestromen en -verbruik in beeld. We richten ons op gebouwen, processen, installaties en vervoer.

Alle energiestromen worden geanalyseerd. Wat zijn de grote energieverbruikers? Hoe is het energieverbruik verdeeld en waar kunnen we energie besparen?

We werken energiebesparende maatregelen uit die passen bij de strategie van uw bedrijf. Wij geloven dat de juiste energiebesparende maatregelen ook kostenbesparend zijn.

We dienen het Energie Audit rapport in bij het bevoegd gezag. Hiermee voldoet u officieel aan uw verplichting.

De Subsidieadviseurs binnen Flynth kunnen voor uw bedrijf beoordelen of er binnen de voorgestelde maatregelen subsidievoordelen of fiscale voordelen te behalen zijn.

De adviseurs Gebouw en Installatie kunnen de benodigde vergunningen aanvragen en zorgen voor een optimale inpassing en doorvoering van energiebesparende maatregelen.

Vragen?

Vraag dan een intake Energie-Audit aan. Ook kunt u contact opnemen met de energie-experts van Flynth via info@rombou.nl of 088 236 82 69. Rombou is 100% dochter van Flynth.

Download hier de informatie voor een Energie-Audit van Flynth