ICT

ICT

In control blijven bij groei en verandering

In control blijven bij groei en verandering

De ICT sector is dynamisch als geen ander. Hoog tempo van technologische innovatie, een wereldwijd speelveld een overvloed aan ideeën gekoppeld aan chronisch gebrek aan tijd en programmeurs.

Kortom er wordt nogal wat van de ICT ondernemer gevraagd en sector specialisten van Flynth spelen daarop in door u te helpen met:

Exit management

Elk traject is uniek en wordt bepaald door wensen van de koper en u als verkoper. Het is raadzaam in een vroeg stadium met een adviseur te praten die kan aangeven wat er voor u en uw onderneming te wachten staat.

Strategisch advies

Als ondernemer weet u vaak goed wat u wilt bereiken, maar hoe zet u die ambitie om in concrete stappen? Flynth begeleidt graag uw strategieproces.

Financieel management is topsport

Financieel management in een ICT-onderneming is topsport. Flynth zet uw ideeën om in harde cijfers en rekent uw plannen door.

Accountancy en sturen op cijfers

Als ondernemer wilt u graag weten hoe de zaken er vandaag voor staan - om in te kunnen spelen op de kansen van morgen. Flynth maakt inzichtelijk in hoeverre uw doelen worden bereikt

Financieel management

Met financieel management gaan we verder dan inzicht en ondersteunen we de dynamiek van het ondernemerschap door u te voorzien van een sparringpartner. Deze professional zorgt voor uw grip op de onderneming en vertaalt uitdagingen en kansen naar heldere businesscases. Uw eigen CFO die doorlopend beschikbaar is tegen heldere vaste tarieven.

Businessmodellen

Financieren van groei kent zijn uitdagingen, zeker als u over een schaalbaar business model beschikt. Bij het opschalen van zulke plannen blijft het zelden bij één financieringsronde of vermogensverstrekker. Het landschap van niet bancaire financiers groeit onstuimig en elke speler heeft zijn eigen karakteristieken. Bij Flynth maken wij inzichtelijk hoeveel financiële slagkracht uw onderneming kan ontwikkelen en welke financieringsvormen, subsidie en stimuleringen regelingen er bij uw ambities passen.

Groei door overnamen of een overname bod op uw bureau liggen? In beide gevallen staan onze specialisten klaar om uw acquisitie of-verkoopproces voor te breiden en van a tot z te begeleiden. Het hoge tempo van verandering, schaalbaarheid en dupliceerbaarheid van businessmodellen maakt waarde bepaling van ondernemingen uitdagend. Bij Flynth waarderen we op een manier die recht doet aan het potentieel van het business model en rekening houdt met uw rol als ondernemer om met voortschrijdend inzicht keuzes te kunnen maken.  

Groei en kansen benutten in ICT

Een vereiste in deze dynamische sector is om als onderneming snel te kunnen schakelen. Daarom zorgt het ICT sector team van Flynth ervoor dat ondernemers actueel inzicht hebben in de financiële en operationele staat van hun bedrijf. Op basis daarvan kunnen iedere dag weer gefundeerde beslissingen genomen worden, waarmee uitdagingen omgezet worden in kansen.