Flynth Focus

Flynth Focus

Hoe ziet uw onderneming er in 2030 uit?

FlynthFocus begeleidt ondernemers om de transitie te maken naar een toekomstbestendige onderneming. Samen bekijken we de trends en ontwikkelingen binnen de tuinbouwsector en bepalen hoe u hier uw bedrijfsstrategie op kunt laten aansluiten. Tijdens het FlynthFocus traject worden ook uw persoonlijke ambities inzichtelijk gemaakt, zodat deze de bedrijfsstrategie niet in de weg staan en zelfs naadloos daarop aansluiten.

In combinatie met onze aandacht voor de financiële, fiscale en juridische mogelijkheden geeft dit traject u de juiste focus op de toekomst.

Ga de uitdaging aan en stap uit uw comfortzone!

  • Met de unieke backcasting methodiek wordt u geprikkeld om op een andere manier na te denken over de toekomst.
  • Er staat een team van specialisten klaar om u te inspireren en adviseren in dit traject.
  • Samen ontwikkelen we uw toekomstbestendige bedrijfsstrategie binnen een afgebakend tijdsbestek. Ook kijken we samen welke rol u wilt spelen binnen de onderneming.

Uw plek als ondernemer

Door de veranderende wereld moet u heel openminded kijken naar uw plek in de chain.

Wie wilt u zijn. Nu, maar ook in 2030 en daarna.

De rollen worden zo ingrijpend anders.

U heeft zelf een keuze - wie wilt u zijn.

Welke rol wilt u innemen.

Welke keuzes zijn er? 

wat kunt u verwachten

  1. Intake gesprek -> We bespreken uw huidige situatie, formuleren het doel en bepalen de gewenste doorlooptijd.
  2. Management Drives -> Is een methodiek die drijfveren van mensen zichtbaar maakt. Wij bespreken uw persoonlijke doelstellingen in het perspectief van uw bedrijfsstrategie.
  3. Toekomstbeelden en klantsegmenten -> Met de verrassende backcasting methodiek bepalen wij uw toekomstige positionering aan de hand van uw toekomstige klantsegmenten en de toekomstbeelden van 2050, afkomstig van exclusief rapport ontwikkeld door HAS Hogeschool, Achmea/Interpolis, Rabobank, Ministerie van LNV ZLTO en Flynth.
  4. Waardepropositie en strategische doelstellingen -> Wij analyseren samen met welke producten en diensten u waarde kunt toevoegen en formuleren de strategische doelstellingen die hier bij horen.
  5. Oplevering en bespreken van adviesrapport -> Tijdens de afsluitende bijeenkomst bespreken we met u het adviesrapport. De strategische doelstellingen voor uw onderneming zijn hierin uitgewerkt tot een concreet plan van aanpak.

laat u adviseren

Gerard Drogt; Senior Bedrijfsadviseur

Gerard Drogt; Senior Bedrijfsadviseur

FlynthFocus helpt ondernemers om even uit de realiteit van de dag te stappen en stil te staan bij de toekomst. Bel mij gerust eens voor vrijblijvend advies.