My Flynth

Retail en non food

 

Houd meer over onderaan de streep

Hoe presteert uw (franchise)onderneming, ook ten opzichte van anderen? Waar liggen uw kansen om kosten te verlagen of de verkoop te verhogen? Grijpt u de kansen van online ondernemen? Uw adviseur helpt u om concrete veranderingen door te voeren. Zodat u onderaan de streep meer overhoudt.         

De retailbranche van nu vraagt om ondernemerschap in de fysieke winkel én de online wereld. Hoe gaat u als retailondernemer online mee, zodat deze twee werelden elkaar versterken? Wat betekent dat voor uw afzetgebied, marketing, omzet en personeelsbeleid? De antwoorden op deze vragen kunnen leiden tot een nieuw verdienmodel.

Flynth adviseert u graag, bijvoorbeeld over de thema’s:

  • ontwikkelingen rondom overcapaciteit
  • migratie naar muliti channel-model
  • aantrekkelijkheid van een vestiging of locatie
  • nieuwe winkelconcepten
  • onderscheidend vermogen
  • optimale managementinformatie

 Lees meer

Agenda

Er staan of korte termijn geen activiteiten op de agenda. Bekijk de algemene agenda

Advies 

Non-Food

Als ondernemer is rendement uw topprioriteit. Het is goed mogelijk dat u structureel kosten kunt verlagen, bijvoorbeeld door een herziening van de huurprijs van uw pand of door uw personeel slimmer in te zetten. Bent u overigens al vindbaar op internet en verkoopt u al online? Benut nieuwe kansen en verbeter uw rendement.

Opvolgingsvraagstukken

Snel een goede koper vinden voor uw onderneming? Zelf voor een scherpe prijs een (franchise) bedrijf overnemen? Of - als formuleorganisatie - de continuïteit beschermen van uw vestigingspunt? Het aantal retailondernemingen dat te koop staat neemt toe, evenals de financieringsbehoefte. Flynth ondersteunt u graag en vindt een bevredigende uitkomst voor alle partijen: koper, verkoper en formule.

Brede expertise, specialistisch advies

Flynth biedt specialistisch advies voor al uw vraagstukken rondom onder meer herstructurering, financiering, administratie, personeel en basis accountancy, vanuit actueel én tussentijds cijfermateriaal. Wij adviseren ook veel winkeliersverenigingen over bijvoorbeeld onderhandelingen met gemeentes en onroerend goedpartijen.

Vandaag nog in contact

Bent u benieuwd wat Flynth voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op via e-mail of telefoonnummer 088 - 236 77 77. Wij brengen u snel - vaak al dezelfde dag - in contact met de adviseur die u het beste kan helpen. Hij of zij maakt graag een afspraak met u voor een kosteloos informatiegesprek.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws