My Flynth

ICT

...

In control blijven bij groei en verandering

De ICT sector is dynamisch als geen ander. Hoog tempo van technologische innovatie, een wereldwijd speelveld een overvloed aan ideeën gekoppeld aan chronisch gebrek aan tijd en programmeurs. Kortom er wordt nogal wat van de ICT ondernemer gevraagd en sector specialisten van Flynth spelen daarop in door u te helpen met:

Strategisch advies
Financieel management
Accountancy en sturen op cijfers
• Acquisitie en verkoop begeleiding

 Lees meer

Agenda

Er staan of korte termijn geen activiteiten op de agenda. Bekijk de algemene agenda

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURSNEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS

Peter van der Vijgh

Senior Adviseur Deal Advies

+31882369232 of mail

meer over Peter

Paul Kuijpers

Bedrijfsadviseur

+31882367553 of mail

meer over Paul

Björn Schaap

Adviseur Deal Advies

+31882369233 of mail

meer over Björn

Djurre Zijlstra

Adviseur Accountancy & Automatisering

+31882369013 of mail

meer over Djurre

Advies 

Groei en kansen benutten in ICT

Een vereiste in deze dynamische sector is om als onderneming snel te kunnen schakelen. Daarom zorgt het ICT sector team van Flynth ervoor dat ondernemers actueel inzicht hebben in de financiële en operationele staat van hun bedrijf. Op basis daarvan kunnen iedere dag weer gefundeerde beslissingen genomen worden, waarmee uitdagingen omgezet worden in kansen.

Financieel management

Met financieel management gaan we verder dan inzicht en ondersteunen we de dynamiek van het ondernemerschap door u te voorzien van een sparringpartner. Deze professional zorgt voor uw grip op de onderneming en vertaalt uitdagingen en kansen naar heldere businesscases. Uw eigen CFO die doorlopend beschikbaar is tegen heldere vaste tarieven.

Businessmodellen

Financieren van groei kent zijn uitdagingen, zeker als u over een schaalbaar business model beschikt. Bij het opschalen van zulke plannen blijft het zelden bij één financieringsronde of vermogensverstrekker. Het landschap van niet bancaire financiers groeit onstuimig en elke speler heeft zijn eigen karakteristieken. Bij Flynth maken wij inzichtelijk hoeveel financiële slagkracht uw onderneming kan ontwikkelen en welke financieringsvormen, subsidie en stimuleringen regelingen er bij uw ambities passen.

Groei door overnamen of een overname bod op uw bureau liggen? In beide gevallen staan onze specialisten klaar om uw acquisitie of-verkoopproces voor te breiden en van a tot z te begeleiden. Het hoge tempo van verandering, schaalbaarheid en dupliceerbaarheid van businessmodellen maakt waarde bepaling van ondernemingen uitdagend. Bij Flynth waarderen we op een manier die recht doet aan het potentieel van het business model en rekening houdt met uw rol als ondernemer om met voortschrijdend inzicht keuzes te kunnen maken.  

Meer informatie of advies

Neem contact op met Flynth via e-mail Peter.vandervijgh@flynth.nl of telefoonnummer 088 – 236 92 32. U wordt teruggebeld door een adviseur met kennis van het specifieke onderwerp. U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Video: FlynthVision biedt inzicht
Wat levert online retail ondernemers eigenlijk op? FlynthVision biedt inzicht. Hoe werkt het? Peter van der Vijgh geeft in deze video een toelichting

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws