My Flynth

Boomkwekerij

Grip op schaalvergroting en specialisatie

Als ondernemer in de boomkwekerij streeft u naar een zo gezond mogelijk bedrijf. Flynth ondersteunt u graag om het juiste scenario voor uw bedrijf te ontwikkelen: een scenario dat past bij uw bedrijfsvisie, -strategie en toekomstdoelen. Zodat u grip kunt houden op financiële risico’s en nieuwe uitdagingen kunt grijpen.

Binnen de sector boomkwekerij zet schaalvergroting steeds verder door: de gemiddelde bedrijfsomvang qua areaal stijgt. Boomkwekers gaan zich bovendien steeds vaker specialiseren op een bepaald assortiment of afzetkanaal. Ook zoeken zij naar nieuwe manieren om de overproductie van bomen op te lossen. Flynth gaat graag persoonlijk met u om tafel om een scenario voor uw bedrijf te ontwikkelen.

Lees meer
 

Agenda

Er staan of korte termijn geen activiteiten op de agenda. Bekijk de algemene agenda

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURSNEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS

Stephan Holsink

Senior Accountant

+31 88 236 7058 of mail

meer over Stephan

Harry Busscher

Senior Bedrijfsadviseur

+31 88 236 7044 of mail

meer over Harry

Harry Weusthuis

Senior Bedrijfsadviseur

+31 88 236 9489 of mail

meer over Harry

Eldert van der Spek

Senior Bedrijfsadviseur

+31 88 236 9388 of mail

meer over Eldert

Erik Ganzeboom

Senior Bedrijfsadviseur

+31 88 236 7366 of mail

meer over Erik

Sjef Goetstouwers

Manager Accountancy

+3188 236 7598 of mail

meer over Sjef

Marco Antonissen

Medewerker Bedrijfsadvies

+3188 236 7603 of mail

meer over Marco

Rohny Ramkisoen

Belastingadviseur

+31 88 236 9360 of mail

meer over Rohny

Management 

De dienstverlening van Flynth

De weersomstandigheden spelen in de sector boomkwekerij nog altijd een belangrijke rol. Er zijn gelukkig veel aspecten van uw bedrijfsvoering waar u in ieder geval altijd grip op kunt houden. Uw adviseur is op de hoogte van de trends in uw branche en kan u inzicht geven in de actuele financiële situatie van uw bedrijf. Zo bent u in staat om gefundeerde beslissingen te nemen en realiseert u uw doelen en ambities met succes.

Of u nu financiering wilt aanvragen, uw liquiditeit in beeld wilt brengen, uw rendement wilt verhogen of hulp zoekt bij visievorming: uw adviseur is uw sparringpartner en kan u op financieel gebied totaal ontzorgen.

Enkele voorbeelden van onze dienstverlening

FlynthVision

Wilt u weten hoe het staat met uw exploitatie, liquiditeitspositie en balanspositie? Met FlynthVision heeft u maandelijks - na het bijwerken van de administratie - in één oogopslag zicht op de actuele financiële situatie van uw bedrijf. Met FlynthVision kun u eenvoudig begroten en overzichten aanleveren voor banken of andere gebruikers.

Internationaal netwerk

Het grootste gedeelte (zo’n 70%) van de productie in de boomkwekerij is bestemd voor de export. De productie gaat met name naar EU-landen. Opereert uw bedrijf ook internationaal? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met buitenlandse belastingen en verzekeringen. Flynth heeft een uitgebreid netwerk in onder andere Engeland, Duitsland, België en Denemarken. Uw adviseur kan u dan ook ondersteunen bij uw grensoverschrijdende activiteiten.

Kosteloos eerste gesprek

Bent u benieuwd wat Flynth voor uw boomkwekerij kan betekenen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0172 - 216 951 of info@flynth.nl en maak een afspraak voor een eerste gratis gesprek. Wij zorgen dat u wordt teruggebeld door één van onze adviseurs.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws