Boomkwekerij

Boomkwekerij

Grip op schaalvergroting en specialisatie

Grip op schaalvergroting en specialisatie

Als ondernemer in de boomkwekerij streeft u naar een zo gezond mogelijk bedrijf. Flynth ondersteunt u graag om het juiste scenario voor uw bedrijf te ontwikkelen: een scenario dat past bij uw bedrijfsvisie, -strategie en toekomstdoelen. Zodat u grip kunt houden op financiële risico’s en nieuwe uitdagingen kunt grijpen.

Binnen de sector boomkwekerij zet schaalvergroting steeds verder door: de gemiddelde bedrijfsomvang qua areaal stijgt. Boomkwekers gaan zich bovendien steeds vaker specialiseren op een bepaald assortiment of afzetkanaal. Ook zoeken zij naar nieuwe manieren om de overproductie van bomen op te lossen. Flynth gaat graag persoonlijk met u om tafel om een scenario voor uw bedrijf te ontwikkelen.

Wat Flynth voor u kan doen

De dienstverlening van Flynth

De weersomstandigheden spelen in de sector boomkwekerij nog altijd een belangrijke rol. Er zijn gelukkig veel aspecten van uw bedrijfsvoering waar u in ieder geval altijd grip op kunt houden. Uw adviseur is op de hoogte van de trends in uw branche en kan u inzicht geven in de actuele financiële situatie van uw bedrijf. Zo bent u in staat om gefundeerde beslissingen te nemen en realiseert u uw doelen en ambities met succes. 

Of u nu financiering wilt aanvragen, uw liquiditeit in beeld wilt brengen, uw rendement wilt verhogen of hulp zoekt bij visievorming: uw adviseur is uw sparringspartner en kan u op financieel gebied totaal ontzorgen. 

Kosteloos eerste gesprek

Kosteloos eerste gesprek

Kosteloos eerste gesprek

Bent u benieuwd wat Flynth voor uw boomkwekerij kan betekenen? Neem contact met ons via e-mail info@flynth.nl, telefoonnummer 088 236 96 00 of vul het contactformulier in. Maak een afspraak voor een eerste gratis gesprek. 

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURSNEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS

Eldert van der Spek

Eldert van der Spek

Senior Bedrijfsadviseur

+31882369388 of mail

meer over Eldert

Harry Busscher

Harry Busscher

Senior Bedrijfsadviseur

+31882367044 of mail

meer over Harry

Harry Weusthuis

Harry Weusthuis

Senior Bedrijfsadviseur

+31882369489 of mail

meer over Harry

Rohny Ramkisoen

Rohny Ramkisoen

Senior Belastingadviseur

+31882369360 of mail

meer over Rohny