Fonkel draagt dienstverlening over

Fonkel draagt dienstverlening over

Flynth helpt u graag verder

Uw administratie volledig te digitaliseren

Met uw interesse voor Fonkel wilt u als ondernemer de mogelijkheid aangrijpen om uw administratie volledig te digitaliseren. Daarmee profiteert u van snelheid, gebruiksgemak en - mocht dat nodig zijn – experts binnen handbereik. Deze voordelen en online dienstverlening wil Flynth – het moederbedrijf achter Fonkel - u graag bieden.

Fonkel is vanaf 1 augustus 2020 gestopt met het aannemen van nieuwe klanten. Vanaf die datum kunnen ondernemers nu een vergelijkbare dienstverlening afnemen bij Flynth. Bij Flynth adviseurs en accountants heeft u toegang tot de digitale financiële dienstverlening van het grootste accountants- en advieskantoor voor het midden-en kleinbedrijf in Nederland. U bent verzekerd van een eigentijdse digitale samenwerking met alle voordelen van een accountantskantoor zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw administratie.  

Uitblinken met MijnFlynth: gebruiksvriendelijk en direct

Ontdek het gebruiksgemak van MijnFlynth. U kunt via een gebruiksvriendelijke app zelf uw facturen scannen en naar ons versturen. Wij zorgen dan voor een snelle en correcte verwerking. Met MijnFlynth kunt u vervolgens 24/7 documenten inzien, goedkeuren en verzenden naar uw bank, de Belastingdienst of de Kamer van Koophandel. Ook kunt u online vragen stellen aan uw adviseur. MijnFlynth is toegankelijk vanaf pc, smartphone en tablet.

Buttons Fonkel

Meer informatie

Meer weten over hoe Flynth het beste uit ondernemers haalt?

Meer weten over hoe Flynth het beste uit ondernemers haalt?

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan. Mail ons via bd@flynth.nl of bel 088 236 77 77.