Nieuws

ICT Valley en Flynth Ede gaan langdurig partnership aan

Gepubliceerd: 05-01-2017, laatst gewijzigd: 22-06-2022

Op donderdag 15 december is Flynth Ede officieel partner geworden van het innovatieplatform ICT Valley. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Schaffelaartheater in Barneveld werden de handtekeningen gezet onder een langdurige samenwerkingsovereenkomst.

ICT Valley is een platform dat de samenwerking tussen ICT-bedrijven, onderwijsinstellingen en andere ICT-professionals in de regio FoodValley* wil bevorderen. Het doel: meer kennisuitwisseling en een sterkere ICT-sector in de regio.

Ruime ervaring in ICT
Flynth als organisatie wil lokaal sterk aanwezig zijn, maar daarnaast is Flynth gespecialiseerd in een aantal sectoren, waaronder ICT. Jan van Esveld is vestigingsdirecteur van kantoor Ede en benadrukt zeer blij te zijn met dit partnership. Dit partnership sluit aan bij de focus van Flynth in Ede; “ Lokaal aanwezig zijn en gebruik maken van extra kennis die binnen het sectorteam ICT is opgedaan. Peter van der Vijgh is sectorleider ICT bij Flynth en licht toe: “ In de omgeving van Ede zijn veel ICT-bedrijven gevestigd en wij hebben hier dan ook ruime ervaring mee. Wij weten wat er speelt bij de ondernemers en kunnen helpen bij concrete vragen over bijvoorbeeld strategieontwikkeling maar ook financiering en business modelling.”

Toegevoegde waarde: breed netwerk
Jan van Esveld vervolgt: “We zien dat veel ondernemers in de ICT sector tegen vele vraagstukken aanlopen. De ICT sector is zeer dynamisch, vraagt veel innovatie terwijl er een gebrek is aan goed gekwalificeerd personeel. Ook vragen zij zich vaak af waar de kansen liggen. Dankzij ons brede netwerk kunnen wij ondernemers van binnen en juist ook van buiten de sector bij elkaar brengen. Zo leveren wij op onze manier een bijdrage om de ICT-sector in onze regio een impuls te geven.”

* De regio FoodValley staat bekend om de ruime kennis en innovatieve toepassingen in de voedselindustrie. De regio omvat de gemeenten Ede, Barneveld, Nijkerk, Veenendaal, Wageningen, Scherpenzeel, Barneveld en Renswoude

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen

Peter van der Vijgh Senior Adviseur Deal Advies bij Flynth Peter van der Vijgh