FlynthVision (FlynthLink)

FlynthVision (FlynthLink)

Online tool voor het maken én bewaken van exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen

Wat is FlynthVision (FlynthLink)?

FlyntVision is een online tool voor het maken én bewaken van exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen. De mogelijkheden zijn enorm, want met inzicht in en koppeling van crediteuren- en debiteurensaldi, energieverbruik, oogst- of voorraadgegevens etc. heeft u 24/7 grip op uw onderneming. Deze online tool is uitermate gebruiksvriendelijk en ontwikkeld voor en in samenwerking met onze klanten.

Veel mogelijkheden

In FlynthVision is plaats voor veel verschillende gegevens, zoals liquiditeit, betalingen, BTW, prognoses, samengevoegde begrotingen. Bovendien biedt het veel verschillende presentatiemogelijkheden. Dit maakt het programma belangrijk voor zowel de ondernemer als voor de financier. Door de planningsmogelijkheid van betalingen en ontvangsten wordt een beter inzicht verkregen in het liquiditeitsverloop van de onderneming. Door middel van een goed inzicht kan snel ingespeeld worden op ontwikkelingen en kan er waar nodig tijdig bijgestuurd worden.

Veiligheid

FlynthVision wordt benaderd via het internet. Er wordt gewerkt in een omgeving die vergelijkbaar is met het internetbankieren, werken hierin is veilig en betrouwbaar.

De kosten

De licentiekosten bedragen voor de klant € 50,- per maand. De aanloopkosten voor het inrichten van het model en de training worden éénmalig gefactureerd op basis van uurtarief. Dit geldt ook voor het maandelijks bijwerken van de administratie en genereren van de templates.

Belangstelling?

Heeft u interesse voor nadere informatie of een vrijblijvende demo? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bekijk alvast de demo.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?

Stel uw vraag over FlynthVision in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.Ontdek het laatste nieuws