Subsidieverklaringen

Subsidieverklaringen

Laat uw verantwoording voldoen aan alle eisen

Laat uw verantwoording voldoen aan alle eisen

Komt u in aanmerking voor subsidies? Dan is het van belang dat u kunt verantwoorden dat u het geld volgens de spelregels gaat besteden. Flynth controleert of uw verantwoording voldoet aan alle eisen. Wij geven snel en onafhankelijk zekerheid.

Voor de meeste subsidieaanvragen bent u verplicht om een onafhankelijke controle uit te laten voeren. Onze auditors bieden zekerheid met een controleverklaring of een rapport van bevindingen. Een auditor van Flynth bezit alle actuele kennis van de meest voorkomende subsidievoorwaarden. Als het nodig is, hebben wij experts in huis.

Duidelijke afspraken, één aanspreekpunt

Samen met u maken we duidelijke afspraken over verwachtingen, de benodigde informatie, doorlooptijd en kosten. U krijgt altijd één vaste contactpersoon met specifieke kennis van uw sector. Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 236 7261 of mail ons audit@flynth.nl, of vul ons contactformulier in. 

Vooruitkijken

Tegelijk kijken we ook graag of er nog méér subsidiekansen zijn. Doet uw organisatie bijvoorbeeld onderzoek naar technologische ontwikkeling en innovatie? Wellicht bestaan er mooie subsidiemogelijkheden voor u. Neem contact op met één van de subsidieadviseurs van Flynth.

Laat u adviseren

Frans van der Geld

Frans van der Geld

Wilt u meer informatie over de controle van uw subsidieverantwoording? Of bent u benieuwd wat Flynth hierin voor u kan betekenen? Onze experts staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 236 7777, mail naar audit@flynth.nl, of vul ons contactformulier in.