Beoordelingsopdrachten

Beoordelingsopdrachten

Duidelijke afspraken

U wilt een vorm van zekerheid over uw financiële gegevens. Maar geen volledige accountantscontrole. Een beoordeling van uw financiële gegevens kan dan voldoende zijn. Flynth ondersteunt u graag!

Hoe werkt het?

Bij een beoordelingsopdracht beoordeelt uw auditor hoe de verantwoording er in hoofdlijnen uitziet. Hij gaat na hoe uw cijfers tot stand zijn gekomen, welke regelgeving daarop van toepassing is en voert cijferanalyses uit. Daarbij stelt hij kritische vragen. Het resultaat is een gedegen beoordelingsverklaring die u kunt delen met belanghebbenden.

Duidelijke afspraken

Voordat we starten met de review maken we duidelijke afspraken over de aanpak. Ook bespreken we uw verwachtingen, de doorlooptijd en kosten. Ook stemmen we af hoe u de benodigde informatie oplevert. We zetten onze kennis en ervaring graag in voor uw beoordelingsopdracht.

Laat u adviseren

Ernst Jan Schollaardt

Ernst Jan Schollaardt

Wanneer een controleopdracht niet nodig is, maar wel zekerheid moet worden toegevoegd aan de cijfers met een beoordelingsopdracht, kunnen wij u uitstekend ondersteunen met de beoordeling van uw financiële cijfers. Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 236 7261, mail audit@flynth.nl of vul het contactformulier in.