De Week van Ons Eten: samen zichtbaar maken wat ons voedt

 
De Week van Ons Eten: samen zichtbaar maken wat ons voedt
Gepubliceerd: 06-10-2025, laatst gewijzigd: 06-10-2025

Van 4 tot en met 11 oktober 2025 vindt de jaarlijkse De Week van Ons Eten plaats. Flynth is supportpartner van De Week van Ons Eten, een initiatief van Dutch Food Week dat boeren, burgers en bedrijven met elkaar verbindt. 

De Week van Ons Eten 

Tijdens De Week van Ons Eten wordt, met een diversiteit aan activiteiten, de waarde van ons eten en de rol die de Nederlandse land- en tuinbouw hierbij speelt onder de aandacht gebracht. Door ontmoetingen en kennisdeling ontstaat meer bewustzijn over de herkomst en waarde van ons voedsel. En daar dragen wij graag aan bij. 

De Week van Ons Eten zorgt voor ontmoetingen van mensen van binnen en buiten de agro- en foodsector. Alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten: innovatie, duurzaamheid en samenwerking. In alle schakels in de keten.  

Tijdens De Week van Ons eten delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan de productie en distributie van ons voedsel en het verbeteren van onze voeding.  

Flynth ondersteunt de agri- en foodsector  

Onze klanten in de agri- en foodsector zijn echte aanpakkers. Zij maken dagelijks keuzes die impact hebben op gezondheid, duurzaamheid en economische vitaliteit. Flynth staat naast deze ondernemers en wil bijdragen aan een duurzame en verantwoorde voedselconsumptie en -productie. Wij denken mee over duurzame strategieën en met advies dat verder kijkt dan cijfers. 

We zetten ons in om agri- en foodondernemingen te helpen om financieel gezond en vitaal te zijn en te blijven door duurzaam rendement. Daarbij onderkent Flynth de urgentie van het thema duurzaamheid in de breedste zin. Werken aan een duurzame samenleving kunnen we niet alleen. Daarom zoeken we samenwerking met ondernemers in de agri- en foodsector en andere partijen in onze omgeving, daar is het supportpartnership met De Week van Ons Eten een mooi voorbeeld van. Door ons partnership willen we ook onze klanten en collega’s betrekken en inspireren. De Nederlandse agri- en foodsector is een krachtige sector met een groot aanpassingsvermogen, die via alle partners van De Week van Ons Eten positief in een spotlicht wordt gezet. Daar zetten wij ons graag voor in.  


“Wat we dagelijks eten, komt voort uit het werk van ondernemers die vooruitdenken, innoveren en verbinden. De Nederlandse agri- en foodsector laat zien hoe sterk die keten is.” 
- Jacques Buith, CEO van Flynth 


Meer weten?  

Hoe draagt uw onderneming bij aan een gezonde en duurzame voedselketen? En waar kunnen wij u in ondersteunen? Ontdekken wat Flynth voor uw bedrijf in de agri- en foodsector kan betekenen? Neem contact op met uw adviseur of een Flynth kantoor bij u in de buurt.   

Nieuws

Geschreven door: