Prinsjesdag 2020

Prinsjesdag 2020

Welk nieuws spant dit jaar de kroon? Onze Flynth adviseurs zoeken het voor u uit.

Belastingplan 2021 - Blijf waakzaam, kijk vooruit

Zoveel mogelijk zekerheid bieden in onzekere tijden. Dát is wat het kabinet met de Miljoenennota 2021 voor ogen heeft. De titel van de Miljoenennota is niet voor niets “Van ons allemaal Voor ons allemaal”. Covid-19 heeft ons land in crisis gedompeld. Het is cruciaal om zoveel mogelijk stabiliteit te bieden. De overheidsondersteuning voor ondernemers is ongekend groot. Het lijstje belastingplannen en maatregelen is daarentegen dit jaar opvallend kort. Diverse fiscale maatregelen worden al aangekondigd, maar zitten veelal nog in de onderzoeksfase. Dit leidt zeker nog tot aanpassing van de plannen. Op onze Prinsjesdagpagina vindt u alle fiscale maatregelen op een rij.

Webinar samenvatting Prinsjesdag - 18 september

Op dinsdag 15 september was het Prinsjesdag 2020. De derde dinsdag van september is elk jaar weer een belangrijke dag voor u als ondernemer. De dagen daarna komt er veel informatie op u af.

Handig:  relevant nieuws samengevat in een Webinar
Op vrijdag 18 september organiseert Flynth een Webinar speciaal voor ondernemers. Hierin vatten wij al het relevante nieuws omtrent Prinsjesdag 2020 én alle maatregelen die voortvloeien uit het Noodpakket 3.0 voor u samen.

Belangrijke thema’s voor ondernemers
Onze specialisten zullen tijdens het Webinar op vrijdagmiddag 18 september samen met onze gastvrouw Margreeth Kloppenburg ingaan op alle belangrijke thema’s die tijdens Prinsjesdag ‘uit het koffertje’ zijn gekomen.

Snel op de hoogte van de belangrijkste informatie
Samen met onze specialisten wordt alle relevante informatie voor u als ondernemer samengevat. Bijvoorbeeld: hoe kunt u het beste anticiperen op de toekomst? Welke maatregelen zijn er getroffen? En wat zijn eventuele gevolgen voor u als ondernemer? Zijn er nieuwe subsidiemogelijkheden? We gaan samen dieper in op juist die thema’s, die voor u als ondernemer relevant zijn, zo ook het Noodpakket 3.0.

Kijk mee en stel uw vraag op vrijdagmiddag 18 september
Prinsjesdag 2020: Wij maken het u makkelijk. Kijk na een drukke werkweek op vrijdagmiddag 18 september om 15:00 uur mee naar het Prinsjesdag Webinar – De Samenvatting, zodat u in minder dan één uur tijd op de hoogte bent van alle relevante informatie rondom Prinsjesdag 2020. Het Webinar is interactief, dus u kunt al uw ondernemersvragen live stellen aan onze specialisten. 

Prinsjesdag Webinar – De Samenvatting  
Vrijdagmiddag 18 september, 15:00 uur. Inschrijven voor het Prinsjesdag Webinar is gratis en kan op via het formulier op deze pagina. Het Prinsjesdag Webinar is uiteraard ook op een later moment nog terug te kijken.

Meld u aan voor het webinar

Onze experts staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar

Welke gevolgen heeft het belastingplan 2021 voor u en uw onderneming? Neem voor vragen gerust contact met ons op. Onze experts voorzien u graag van het juiste advies.