Flynth adviseurs en accountants in Eindhoven

Flynth Eindhoven

...

Flynth adviseurs en accountants Eindhoven

Bij Flynth Eindhoven helpen we u om succesvol te blijven ondernemen. Als allround financiële adviseur nemen we de zorgen voor uw onderneming uit handen. Dit doen we met een focus op ondernemerschap en duurzaam rendement. Door middel van proactief advies op het gebied van HR-, juridische en bedrijfskundige zaken, fiscaal advies en accountancy zetten wij onze kennis in voor uw bedrijf.

Een sterke en toekomstgerichte onderneming

Wij verdiepen ons in uw businessmodel en de branche waarin u uw brood verdient. Met onze brede expertise, digitale dienstverlening en landelijke dekking staan we altijd voor u klaar als sparringpartner en klankbord. Zo maken wij uw onderneming sterker en  toekomstbestendig.

We hebben het graag met u over de toekomst. Die van u, uw bedrijf en van de branche waarin u werkt. Uw wensen, doelstellingen en plannen bepalen welke stappen u nu kunt zetten. 

Doelen stellen en evalueren

Voor uw groeimodel van uw bedrijf is het stellen van doelen en periodiek evalueren van (niet) financiële resultaten een must. Met de financiële dashboards van Flynth kunnen wij u als ondernemer inzicht bieden in uw cashflow en begrotings- en prognoseopties.

Basis voor personeel goed regelen

Als uw onderneming groeit, moet ook het HR-beleid meegroeien. Een goed personeelshandboek die in de arbeidsovereenkomst is opgenomen, hoort bijvoorbeeld bij die basis. 

Subsidiescan van Flynth

Uw toekomstplannen zullen vaak gericht zijn op groei en dat betekent innoveren of investeren. Bij innovatie en investeringen is vaker subsidie mogelijk dan u denkt. Met de subsidiescan van Flynth komt u snel te weten of u daarvoor in aanmerking komt.

Hoe vaak kijkt uw accountant naar de toekomst? De allround financiële adviseurs van Flynth kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Als allround financiële adviseurs van Flynth willen we graag weten waar de ambities en behoeften van onze ondernemers liggen.  Daarom bespreken we het businessmodel van onze klanten altijd uitgebreid.  Wij zijn uw sparringpartner en kunnen maatregelen treffen om risico’s te beperken, uit te sluiten of om te zetten naar voordelen.

Goede HR-ondersteuning voor jouw businessmodel

Aan de hand van uw businessmodel kunnen wij samen de juiste mensen op de juiste plek zetten, met de juiste arbeidsvoorwaarden en overeenkomsten.  Belangrijk is dat uw businessmodel de goede HR-ondersteuning heeft bij het onderhouden van arbeidsrelaties of het zorgen voor budgetten en kostenstructuren.

Expertise van Flynth

De expertise van Flynth ligt onder andere op het gebied van bedrijfsovername, subsidie, juridisch,HR-advies en accountancy. Met proactief advies over deze belangrijke zaken helpen we u om altijd een stap verder te zijn.

Begrijpt jouw accountant jouw businessmodel? De allround financiële adviseurs van Flynth kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

De allround financieel adviseurs van Flynth proberen u altijd een stap voor te zijn. Dit doen we door actief informatie te geven over relevante fiscale en juridische onderwerpen, zowel privé als zakelijk. 

Het belang van een goede fiscale koers

Belastingen vormen een fors deel van uw uitgaven. Een goede fiscale koers heeft dan ook veel invloed op uw bedrijfsresultaten. Als uw sparringpartner verdiepen wij ons in de ins en outs van uw onderneming. Ook houden we de actualiteiten in de gaten. Hierdoor kunnen wij u bijvoorbeeld helpen om uw btw-positie te verbeteren. Als wij weten dat er voor u relevante subsidieregelingen aankomen, brengen wij u vooraf op de hoogte. We geven u daarbij een overzicht van de invloed van die subsidie op uw bedrijf.

Alles goed geregeld voor Wet Arbeidsmarkt in Balans?

Als ondernemer heeft u allerlei vragen over uw personeel en oproepkrachten. Hierin speelt de Wet Arbeidsmarkt in Balans een belangrijke rol. Deze wet kent namelijk geen overgangsregeling. Hebt u alles wel goed geregeld? Door dergelijke zaken een stap voor te zijn, kunt u op jaarbasis een besparing behalen op uw premies en voorkomt u boetes.

Is jouw accountant je altijd een stap voor? allround financiële adviseurs van Flynth kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Als ondernemer krijgt u elke dag te maken met nieuwsberichten en wijzigingen in wet- en regelgeving. De allround financiële adviseurs van Flynth helpen u met het filteren van nieuws dat voor uw bedrijfsvoering van belang is. Zo steunen we u en houden we u scherp. We voorzien u tijdig van actuele informatie, waardoor u kunt blijven focussen op het uitvoeren van uw businessplannen.

Helikopterperspectief voor ondernemers

Wij hebben graag regelmatig contact met ondernemers en branchegenoten. Dit helpt ons om te weten te komen wat belangrijk en actueel is voor uw bedrijfsvoering. Zo houdt u controle op uw onderneming en heeft u altijd een helikopterperspectief.

Korte vraag kan leiden tot multidisciplinaire aanpak

Een korte vraag over een verbouwing, investering of een nieuw product kan zo leiden tot een groter vraagstuk waarbij meerdere faciliteiten zoals subsidie, fiscale of juridische een belangrijke rol kunnen spelen. Met een multidisciplinaire aanpak kunnen wij alle voordelen voor u op een rij zetten.

Wanneer informeerde jouw accountant je voor het laatst over iets belangrijks? De allround financiële adviseurs van Flynth kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Als allround financiële adviseurs van Flynth denken wij altijd met onze klanten mee om tot een goede oplossing voor allerlei vraagstukken te komen. Voor alles waar u als ondernemer tegen aanloopt, hebben wij een deskundige adviseur om u te begeleiden.

Oplossing bieden door juiste vragen te stellen

Onze begeleiding is gebaseerd op verdieping, vragen stellen en snel antwoorden en oplossingen bieden. Zonder de juiste vragen te stellen, kunnen we immers niet de informatie krijgen die nodig is om een vraag of probleem op te lossen.

Korte lijnen met team van professionals

Met jouw input zoomen wij direct in op uw uitdaging of een behoefte die u mogelijk hebt. Ondernemer zijn kan ingewikkeld zijn. U moet soms kennis hebben van zaken die niet altijd bij uw corebusiness horen. Denk bijvoorbeeld aan fiscale en juridische kennis of kennis van HR, btw en subsidies. Daarom denken wij actief met de u mee en zorgen wij voor praktische oplossingen. Uw adviseur heeft altijd korte lijnen met een multidisciplinair team van professionals die al uw zaken regelen. Wij staan pal naast u en ondersteunen u ook in de uitvoering.

Komt jouw accountant alleen met vragen of ook met oplossingen? De allround financiële adviseurs van Flynth kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

  • Is jouw accountant je altijd een stap voor?
  • Hoe vaak praat jij met je accountant over de toekomst?
  • Wanneer informeerde jouw accountant je voor het laatst over iets belangrijks?
  • Begrijpt jouw accountant jouw businessmodel?
  • Komt jouw accountant alleen met vragen of ook met oplossingen?

Onze adviseursOnze adviseurs

Harold Broers

Vestigingsdirecteur

+31882368635

meer over Harold

Peet van Kaam

Belastingadviseur

+31882369339

meer over Peet

Jorick van der Pas

Subsidieadviseur

+31882367811

meer over Jorick

Chantal Jansen

Adviseur Arbeidszaken

+31882367833

meer over Chantal

Alain van den Besselaar

Controleleider

+31882368494

meer over Alain

Robert Vredeveldt

Juridisch Adviseur

+31882368474

meer over Robert

Guus Brings

Accountant

+31882369330

meer over Guus

Over Flynth

Flynth adviseurs en accountants is met meer dan 1.600 medewerkers het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Met vestigingen verspreid over heel Nederland zijn we altijd dichtbij. Midden in de maatschappij, direct naast jou én je onderneming, in alle levensfasen.

We doen het samen

Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie. We zijn opgericht voor en door ondernemers. Deze oorsprong geeft ons nog steeds richting. We zijn ervan overtuigd dat u sterker staat als u de krachten bundelt. Daarom blijven we altijd pal naast u staan.

Bezoekadres

Meerenakkerweg 1-21
5652 AR Eindhoven
Telefoon: 088 236 97 00
E-mail: eindhoven@flynth.nl

Postadres: 
Postbus 7012
5605 JA Eindhoven

ActueelActueel