Agenda
Agenda

Seminar

Veilig ondernemen in de B.V. structuur

Veilig ondernemen in de B.V. structuur

Datum: 21-11-2019
Tijdstip: 16:00 - 18:30 uur

Locatie: Theater Walhalla, Rotterdam

Bezoek voor meer informatie deze pagina.
Aanmelden

Flynth adviseurs en accountants en De Koning Advocaten organiseren op 21 november a.s. een seminar over ‘Veilig ondernemen in de B.V. structuur’.

Nieuwe ontwikkelingen en inzichten
De onzekerheid rond de huidige en toekomstige economie vraagt om faillissementsproof ondernemen, een ‘veilige haven’. Door uw bedrijfsstructuur goed in te richten kunt u uw privé- en bedrijfsvermogen zoveel mogelijk beschermen tegen risico’s en daarbij tevens fiscale kansen benutten. Dat kan onder andere door uw bedrijf op de juiste manier te financieren en door overeenkomsten te optimaliseren zodat ze bestand zijn tegen eventuele aansprakelijkstellingen.

In dit seminar wordt u bijgepraat over de nieuwe ontwikkelingen en inzichten op dit vlak door ervaren adviseurs van De Koning Advocaten en adviseurs van Flynth adviseurs en accountants.
 
Het seminar zal een praktische insteek hebben. De middag wordt afgesloten met een informele borrel.
 
Donderdag 21 november 2019

Aanvang:   16.00 uur en afsluitende borrel om 18.30 uur
Deelname:    kosteloos, introducees zijn welkom!
Locatie:    Theater Walhalla, Sumatraweg 9-11, Rotterdam
Parkeermogelijkheden:   Parkeren kan in de wijk Katendrecht of op de “Kop van Zuid”, in één van de aanwezige parkeergarages.

Aanmelden
Laat weten of u komt via het aanmeldformulier. Heeft u nog vragen over dit seminar of bent verhinderd maar wilt wel meer weten over dit onderwerp neem dan contact met ons op. 
 
Wij zien u graag op 21 november a.s.!

Theme picker