Flynth adviseurs en accountants is vernieuwd

 
Flynth adviseurs en accountants is vernieuwd
Gepubliceerd: 14-11-2022, laatst gewijzigd: 16-02-2023

PERSBERICHT - Flynth adviseurs en accountants is vernieuwd

Met de recentelijke overname van top-10 branchegenoot Accon avm en Astrium is Flynth de grootste adviseur en accountant in mkb. Flynth ondersteunt ondernemers het beste uit hun onderneming te halen. Nu is Flynth vernieuwd en dat is terug te zien in de landelijke merkcampagne via radio, online en in het straatbeeld op abri’s.

De landelijke campagne, getimed om de vernieuwde organisatie na overname te benadrukken, heeft als doel een vernieuwde kennis te maken met het Nederlandse publiek. Ilse Harmelink, directeur marketing bij Flynth: “Merkonderzoek laat zien dat Flynth zich opvallend positief onderscheidt van de branche: Fris, jong, hip, lichtblauw en met een focus op het Nederlandse mkb. Dat unieke onderscheid wordt benadrukt met een nieuw logo en herkenbaar frisblauwe merkstijl met A-merk kwaliteit.”

Vernieuwde pay off

Flynth heeft niet alleen een nieuwe uitstraling en omvang, maar ook een nieuwe pay off. Flynth helpt iedere dag ondernemers het beste uit hun onderneming te halen. Van jaarrekening tot dashboarding. Van nieuw bedrijfspand tot overname. Van subsidie-aanvraag tot personeelsplanning en verder. Deze brede expertise vormt het bewijs van de nieuwe payoff: Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

De merkcampagne “Flynth is vernieuwd” is tussen 14 en 30 november landelijk zichtbaar via radio, abri’s en online. Alle klanten van Flynth worden in deze periode persoonlijk geïnformeerd over het vernieuwde Flynth. Zie ook: www.flynth.nl.

Voor de pers

Contactpersoon voor de pers: Ilse Harmelink, Directeur Marketing, Communicatie & Business Development, via (088) 236 88 66 of via pers@flynth.nl.

Over Flynth

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien hen vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij, gericht op de toekomst. Onze diepgaande branchekennis leidt tot vernieuwende inzichten en praktisch perspectief. Flynth is er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Meer over Flynth.

 

Heeft u een vraag over dit artikel?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier en dan nemen wij contact met u op.
 

Persbericht

Geschreven door: