Erik Koetje per 1 september nieuw lid raad van bestuur Flynth

 
Erik Koetje per 1 september nieuw lid raad van bestuur Flynth
Gepubliceerd: 29-06-2023, laatst gewijzigd: 19-02-2024

Erik Koetje (49) wordt per 1 september benoemd als nieuw lid van de raad van bestuur bij Flynth. De raad van commissarissen verheugt zich op zijn benoeming, mede omdat Erik Koetje vanuit de eigen organisatie kan worden benoemd. Erik is nu nog directeur van Flynth Audit. Hij volgt Marcel Blöte op, die per 1 september vertrekt.

Erik Koetje kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging bij Flynth: “Flynth wil ondernemers helpen om ambities te verwezenlijken. Dat doen we vanuit onze expertise en een brede dienstverlening waarbij kwaliteit onze basis is. Onze ambities zijn een meer datagedreven aanpak, een centrale rol voor onze adviesfunctie, versterking van onze sectoraanpak en verdere groei van onze auditdiensten. Het is voor mij een eer om hieraan nu ook vanuit de raad van bestuur een bijdrage te kunnen leveren.”

In afgelopen jaren heeft Erik Koetje aan de basis gestaan van de sterke groei en kwaliteitsverbetering van de auditpraktijk bij Flynth. Vanaf 2017 is hij verbonden aan Flynth en als directeur verantwoordelijk voor de serviceline Audit. Naast directeur is Erik als externe accountant verantwoordelijk voor wettelijke controles van grote (mkb-)ondernemingen. Daarvoor heeft hij jarenlange ervaring opgedaan bij EY in de controle van grote (internationaal opererende) ondernemingen en familiebedrijven.

Binnen de raad van bestuur van Flynth zal Erik Koetje met name de portefeuilles Kwaliteit, Finance & Control en de serviceline Audit als aandachtsgebied krijgen.

Kees van Dijkhuizen, voorzitter raad van commissarissen bij Flynth: “We verheugen ons Erik te verwelkomen als nieuw lid van de raad van bestuur. We hebben Erik leren kennen als een prettige persoonlijkheid met een heldere communicatiestijl en gedegen aanpak. Erik brengt brede kennis van organisaties met zich mee door zijn jarenlange Audit ervaring en zijn functie als bestuurder van Flynth Audit B.V.”.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met marketing, communicatie en business development via (088) 236 88 66 of via pers@flynth.nl.

Hebt u een vraag over dit artikel?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier en dan nemen wij contact met u op.
 

Persbericht

Geschreven door: