De kracht van onderwijsinnovatie

Dinsdagmiddag 12 september 2023 organiseert Flynth samen met Controlgroep de achtste editie van het onderwijsseminar bij Beeld & Geluid in Hilversum.

Wilt u een kijkje nemen in de toekomst van het onderwijs? Onze sprekers vertellen u hoe u beweegt naar nieuw leiderschap en hoe u buiten de gebaande paden treedt. Ook hoort u hoe u een aantrekkelijke leer- en werkomgeving creëert en welke kansen er liggen op het gebied van duurzaamheid. Mis deze unieke kans niet om inspiratie op te doen en alles te weten te komen over trends en nieuwe perspectieven.

Voor wie is het onderwijsseminar bedoeld?

Vertegenwoordigers sectorraden, interne toezichthouders, bestuurders, brancheorganisaties, OCW, NBA en controllers in het onderwijs.

Datum en tijd

Het seminar vindt plaats op dinsdagmiddag 12 september 2023.

Locatie

Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Over de sprekers en panelleden

 • Richard van Hooijdonk, Internationaal keynotespreker, trendwatcher en futurist
 • Sandra van der Veer, Externe accountant bij Flynth Audit 
 • Mirthe Kamphuis, Bestuurder bij Tarcisiusschool Nijmegen
 • Anja Oude Geerdink, HR-adviseur bij HR Services van Flynth
 • Geert-Jan Wouters, Adviseur bij Controlgroep
 • Jan Verhagen, Externe accountant en MT lid Quality en Risk bij Flynth
 • Ad van den Heuvel, Moderator van het onderwijsseminar 2023, consultant bij TEAMplayers.nl 

 

Inhoud programma: Hoe maakt u de juiste keuzes voor de toekomst van het onderwijs?

Richard van Hooijdonk, internationale keynotespreker en trendwatcher, trapt dit seminar af en duikt samen met u in de kern van wat er komen gaat. Reis mee naar het toekomstige leiderschap in het onderwijs. Maak u klaar om de uitdagingen van morgen te verkennen. Niet alleen op het gebied van geavanceerde digitalisering, zoals gamification en artificial intelligence, maar ook de dynamiek van de arbeidsmarkt en maatschappelijke veranderingen. Ontdek hoe deze verschuivingen, samen met digitale leervormen, de essentie van leiderschap opnieuw zullen vormgeven.

Anja Oude Geerdink, HR-adviseur bij Flynth HR Services, daagt u in deze sessie uit in de spiegel van uw eigen leiderschapsstijl te kijken. Ze vertelt hoe u een optimaal werkklimaat creëert binnen uw organisatie en hoe u de toekomstige ontwikkelingen in het onderwijs met betrekking tot binden en boeien van medewerkers naar praktische HR-strategieën kunt vertalen. Ook ontdekt u de geheimen om gemotiveerd, bekwaam en duurzaam betrokken personeel aan te trekken én te behouden.

Mirthe Kamphuis, bestuurder bij de Tarcisiusschool in Nijmegen, illustreert vernieuwd leiderschap en governance. Met haar innovatieve aanpak heeft ze de Tarcisiusschool op de kaart gezet. Haar visionaire organisatiemodel heeft gezorgd voor continuïteit zonder lerarentekort, meer werkplezier en behoud van medewerkers. Ook creëert het nieuwe perspectieven. Mirthe daagt u uit om buiten de gebaande paden te treden en het onderwijs op een frisse manier te benaderen.

Rian Vens-Hagting, manager integraal advies en MT lid bij Flynth en Ysima Han, ESG consultant bij Flynth, gaan in op duurzaamheid in het onderwijs. Ontdek opkomende trends, krijg praktische tips voor het stellen van duurzame doelen en het ontwikkelen van beleid en een ESG- en duurzaamheidsstrategie. Rian en Ysima geven ook aansprekende voorbeelden van onderwijsinstellingen die al goed aan de slag zijn.

Het programma van het seminar biedt u ruim de mogelijkheid voor een interactieve discussie met onze sprekers en onderstaande panelleden:

 • Geert-Jan Wouters, adviseur bij Controlgroep;
 • Sandra van der Veer, externe accountant bij Flynth Audit;
 • Jan Verhagen, externe accountant en MT-lid Quality en Risk bij Flynth;
 • Ad van den Heuvel, Moderator van het onderwijsseminar 2023, consultant bij TEAMplayers.nl.

Programma Onderwijsseminar 2023

12.45 uur  Ontvangst

13.30 uur  Welkomstwoord

13.45 uur  Plenaire sessie

14.30 uur  Pauze

14.45 uur  Kennissessies:

 14.45 Sessie 1

 15.15 Sessie 2

 15.45 Sessie 3

16.15 uur   Panel discussie

16.40 uur   Afsluiting

17.00 uur   Borrel

 

 

Sprekers en panelleden

Ber van Zanen

Richard van Hooijdonk

Sandra van der Veer

Sandra van der Veer

 

 

Jolanda Vidella Arts

Mirthe Kamphuis

Ralf Jansen

Anja Oude Geerdink

 

Rian Vens-Hagting

Ysima Han

 

Geert-Jan Wouters

Jan Verhagen

 

Moderator

Ralf Jansen

Aad van den Heuvel

 

 

 

 

Wellicht ook interessant voor u?