Rapport feitelijke bevindingen

Rapport feitelijke bevindingen

Specifiek overeengekomen werkzaamheden

Specifiek overeengekomen werkzaamheden

Zekerheid over uw cijfers is prettig, maar een uitgebreide controle is niet altijd noodzakelijk. Soms volstaat een rapport van feitelijke bevindingen. Flynth geeft advies over de mogelijkheden én stelt een helder rapport op.

In het rapport worden bevindingen gerapporteerd. De gebruikers van het rapport – dit zijn vaak de uiteindelijke opdrachtgevers voor het rapport – zullen zich zelf een oordeel moeten vormen op basis van de werkzaamheden en bevindingen in het rapport zijn weergegeven. 

Welke opdracht voor uw vraagstuk?

U wilt weten of een rapport met feitelijke bevindingen volstaat? Of is een beoordelingsopdracht of accountantscontrole noodzakelijk? Onze auditors adviseren u graag welke opdracht het best past bij uw vraagstuk. 

Laat u adviseren

Ernst Jan Schollaardt

Ernst Jan Schollaardt

Wilt u specifieke informatie delen met gebruikers kan het praktisch en efficiënt zijn om geen controleopdracht uit te voeren, maar werkzaamheden af te spreken rondom specifieke informatie of onderwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 236 7261, e-mail audit@flynth.nl of vul het contactformulier in.