ISAE3402 assurance-rapportages

ISAE3402 assurance-rapportages

Bewijs dat u volledig ‘in control’ bent

Bewijs dat u volledig ‘in control’ bent

Uw klanten hebben behoefte aan een onafhankelijk oordeel over de kwaliteit van uw diensten en integriteit van data. Met een ISAE3402-rapport overtuigt u hen dat u volledig ‘in control’ bent. Zo krijgt u meer grip op uw outsourcingprocessen. Flynth helpt u hierbij graag op weg.

Outsourcing inzichtelijk én beheersbaar maken. Met een ISAE3402-rapport biedt u inzicht in de risico´s en toont u aan welke beheersingsmaatregelen zijn geïmplementeerd. Het gaat dan onder meer over de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening, wet- en regelgeving en de betrouwbaarheid en veiligheid van data.

Van start tot audit

Flynth ondersteunt u gedurende het volledige ISAE3402-traject: van de opstart tot aan de rapportage. Zo kunnen onze specialisten u helpen bij het verkennen van nut en noodzaak van een ISAE3402 rapport, of met het opzetten van een control framework, of met de assurance rapportage.

En maakt u gebruik van serviceorganisaties? Dan helpen onze specialisten u met de vertaling van het ISAE3402-rapport. 

Laat u adviseren

Michel Quispel

Michel Quispel

We onderscheiden ons door korte lijnen en heldere taal. Wilt u advies in ISAE3402 assurance rapportages? Wij ondersteunen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 236 7261, mail naar audit@flynth.nl of vul het contactformulier in.